GTX960 FPS ve Reset Sorunu

Spaz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün Vatanbilgisayar'dan MSI GTX960 Gaming 4G aldım bir hevesle monteleyip CS:GO açtım ve gördüğüm FPS 90'dı. En güncel driver değil de iki önceki driver kurdum herşey full ayarlarda 230-300 FPS gördüm. Fakat bugün bilgisayarı açıp ARMA II Dayz Mod açtım ve açtıktan 2 dakika sonra reset attı kısır döngü gibi son 2-3 saattir her benchmark vs. testlerimde reset atıyor. Nasıl çözebilirim ?

Sistem özellikleri
  • AMD Fx6300 3.5ghz Hyper 212 EVO soğutucu ile birlikte kullanıyorum. OC ile kullanıyordum fakat şuan geri çektim OC'yi.
  • Corsair vs550 PSU
  • 2x4 CORSAIR 1600mhz
  • 120 GB Kingston SSD
  • GIGABYTE 970A-Ud3p

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şöyle bir sıkıntı var benchmark testi başlattığım gibi reset atıyor. Belli bir miktar oynattıktan sonra değil. Şuan hiç bir şey stabil çalışmıyor :(

FurBenchmark testi yaptığımda 40-42 fps alıyorum bu değer normal mi sizce ? Heaven Benchmark testinde anti-aliasing kapalı şekilde 30 fps zor alıyor. Arma II Dayz Mod anti-aliasing fxaa postprocess kapalı diğer herşey veryhigh 40 fps alıyorum. Şimdi CS:GO tekrar denedim tüm ayarlar full 140 fps verdi bu rakamlar bana hiç normal gelmiyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Anakart BIOS güncellemesi yaptım , ekran kartını diğer sokete taktım , 3 tane farklı ekran kartı driveri denedim sonuç hiç değişmedi.

Yok mu önerisi olan ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı