Merhaba arkadaşlar, uzatmadan konuya geçmek istiyorum.
MSI GTX960 ekran kartını kullanıyorum, anakartım MSI H97 Gaming 3 ve işlemcim de Intel i5 4460. 8 GB RAM var PC'de.
Bileşenlerimi yukarıda yazdım, sorunum da Heroes of The Storm deli gibi kasıyor.
Bildiğiniz üzere GTX 960 Heroes of The Storm'u hayli hayli kaldırabilecek bir kart. 200 300 FPS'de oynamam gerekirken 140 FPS'de açılıyor oyun ve sonra dehşet donmalar başlıyor. FPS droplar vesaire. 20 30'a kadar düşebiliyor bile ve ilginç yanı şu ki grafikleri her şeyi olabilecek en düşüğe aldığımda da aynı şey oluyor, en yüksekte de aynı. Hatta GeForce Experience'in önerdiği ayarlar her şey en yüksekte ve 2715 x 1527 çözünürlük yani kartım hayli hayli yeterli acaba problem nedir? Neden böyle FPS droplar oluyor, oyun oynayamıyorum.
Ek bilgi :Ekran kartım GTA V'de ultrada 65 70, high ultra karmasında 75 80 FPS alıyor. Dying Light her şey en yüksekte 50 60 FPS alıyor, CS:GO'da her şey en yüksek 200 250 FPS, Mortal Kombat X'de de her şey en yüksekte kasma sıkıntısı yok. Yani böyle bir sıkıntıyı yaşadığım tek oyun Heroes of The Storm.
Ek bilgi 2 : Ekran kartı sürücülerinin en günceli yüklü.
Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.