GTX960 PC oyunda reset atıyor - KernelPower

Fuego99

Hectopat
Daha fazla  
  • Intel Core i5 7400 Soket 1151 3.0GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci (alalı 1 hafta oldu) kendi sogutma sistemi.
  • ASUS MAXIMUS VIII HERO ALPHA Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3800MHz(O.C) Anakart (alalı 5 gun oldu.)
  • Asus GTX960 ROG STRIX 2GB GDDR5 128Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı (2 seneliktir)
  • Corsair 240GB LSB Serisi SATA 3.0 (560MB Okuma / 320MB Yazma) SSD (2 senelik)işletim sistemi kuruludur.
  • WD 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk(2 senelik)
  • GSKILL 8GB (2x4GB) Ripjaws4 Mavi DDR4 3000MHz CL15 1.35V (2 senelik)
  • CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 550W GÜÇ KAYNAĞI(2 senelik) = kapanmasının sebebi oldugunu dusunuyorum.
Oyun oynarken bir anda reset atıyor. Kayıt defterine baktıgımda kernel power uyarısı var her kapanısında bu kernel power sorunu cıkıyor onemli seceneginde.
LeagueOfLegends da sorunsuz oynuyor lakin limitsiz yapınca FPS'yi bir anda 350 FPS alıyorum. Reset atıyor.
Tom Clancy's The Division da yuklenme ekranında kapanıyor.
6 aydır bununla uğrasıyorum, lakin bir şey denedim 850 watlık PSU buldum onu takıp denedim. Oyunların her birini tıkır tıkır Ultrada oynuyordum ama emanet oldugu icin geri verdim.
Şu anki PSU ile alakalı BIOS'da farklılık veya tamiri olur mu ? Anakarta ve işlemciye gereken fiyatı verdim paradan sıkıntı vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle PSU kaynaklı denemişsiniz zaten, başka bir güç kaynağı ile bir iki gün sistemi tam yüke sokan oyunlarda deneyin, sorun çıkmazsa PSU değiştirirsiniz.

İfadeler: MF
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…