Sweet Leaf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.353 Makaleler 7 Yer Earl's Court 25 Mayıs 2015 #11 Kasanın tipi önemli değilse z3 plus alabilirsiniz. Ama z11'de ısrarcıyım. Malzeme kalitesi neredeyse Haf912'yle aynı.
Kasanın tipi önemli değilse z3 plus alabilirsiniz. Ama z11'de ısrarcıyım. Malzeme kalitesi neredeyse Haf912'yle aynı.
J jackson Hectopat Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2015 #12 Hakan Turan dedi: Yakın zamanda bu sistemi alacağım parçalrın hepsini test ettim. Ram ler ucuz şu an kaçırma derim. Eki Görüntüle 71922 Genişletmek için tıkla... Everest kasa kesinlikle en son tercih edilecek bir kasadır.Sosyalde'de önerilmiyor
Hakan Turan dedi: Yakın zamanda bu sistemi alacağım parçalrın hepsini test ettim. Ram ler ucuz şu an kaçırma derim. Eki Görüntüle 71922 Genişletmek için tıkla... Everest kasa kesinlikle en son tercih edilecek bir kasadır.Sosyalde'de önerilmiyor
Hakan Turan Hectopat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 604 Yer İstanbul/Ümraniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2015 #13 Silinen üye dedi: Everest kasa kesinlikle en son tercih edilecek bir kasadır.Sosyalde'de önerilmiyor Genişletmek için tıkla... kasaya tam karar vermedim ama parçaları standart sağlamlıkta. Ve benim için görünüş önemli. Arkadaşın bulduğu kasada güzel .Onu da alabilir.
Silinen üye dedi: Everest kasa kesinlikle en son tercih edilecek bir kasadır.Sosyalde'de önerilmiyor Genişletmek için tıkla... kasaya tam karar vermedim ama parçaları standart sağlamlıkta. Ve benim için görünüş önemli. Arkadaşın bulduğu kasada güzel .Onu da alabilir.