GTX960 vs GTX760

allaturca

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, benim masaüstü Intel core i5 3470, 4 GB RAM, 8350 ekran kartı ve 250 W sistem var. Ekran kartı almak istiyorum. Almışken bu iki ekran kartından iyisini almak istiyorum ve önerdiğiniz karta göre kaç W PSU almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 960 daha iyidir. Bit değerini kafanıza takmayın. Maxwell sizi yarı yolda bırakmaz. Aslında testlere baktım da aralarında çok bir fark yok. Sadece 1-2 FPS fark var. Ama GTX 960'ın avantajları çok fazla. Gücüne göre çok iyi bir performans gösteriyor.

Benim gibi, 10 senede bir PC değiştireceksen GTX 970 tabii ki de

Benim gibi, 10 senede bir PC değiştireceksen GTX 970 tabii ki de
Bazıları GTX 960 128 bit olduğu için tavsiye etmiyor. Ama testlere bakınca o daha iyi çıkıyor Yani kesin olarak hangisini almalıyım almışken o fiyatlarda güzel bir şey almak istiyorum ikisi arasında çok kafam takıldı Hangisini Almam lazım? GTX 970'e bütçe yok...

Kesinlikle GTX 960 tercih etmenizi tavsiye ediyorum bit değerlerine takılmayın GTX 960 daha yeni bir kart ve daha yeni mimariye sahip bir kart ve daha yüksek performansla daha az güç harcıyor GTX 960'a alternatif olarak R9 285 alınabilir.

Aydınlattığın için teşekkür ederim. Peki GTX 960 benim bilgisayarıma uyumluk sağlar mı (yani sığar mı) ? Kasam yeni nesil bu.

?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…