Gtx960 Yeşil Ekran Ve Windows 10 Klavye Problemi

berdalsimsek

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar sizin de yardımlarınızla aşagıdaki sistemi topladım fakat size birkaç sorum olucak.
1.sisteme Windows 10 uefi yükledim teknopat videosundaki gibi herşey güzel fakat programlarda ve oyunlarda yazılar bozuk gözüküyor bir türlü çözemedim Windows kurulumunda Türkceyi sectim ama ingilizce kuruldu dil paketiyle Türkce yapıp İngilizce paketi sildim ama sorun düzelmedi. Sıkıntılı harfler şş ıı ğğ bu harfler ama şuan buraya yazarken ve sistem üzerinde herhangi bi sıkıntı yok sadece program ve oyunlar.
örnek resimdeki gibi.

2.Topladımgım sistemde knight online oynuyorum after burner programından core clock ve memory clocku sonuna kadar cekip uyguladıgımda bazen yeşil ekran veriyor PC reloglamam gerekiyor bu nedendir acaba?

Sistem:

MSI GTX960 Gaming 4GB GDDR5 128Bit (GTX960 GAMING 4G)
Intel Core i3-6100 Skylake 3M 3.70Ghz 1151
Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 2133Mhz CL14 (HX421C14FB/8)
DARK N10 USB 3.0, 5x12cm Fan, Fan Kontrolcülü, Pencereli ATX Kasa
Corsair Builder VS 650W 80+ APFC 12cm Fanlı PSU
PC Toplama Hizmet Bedeli (Montaj Hizmeti)
Kingston HyperX Fury 120GB 500/500MB SHFS37A/120G
MSI B150 A Gaming Pro d4 2133 mhz atx 1151

yardımlarınızı bekliyorum bu harfler insanı deli ediyor

1.Windows 10 u nerden temin ettiniz orjinamldir ?
2.core clock ve memory clock sona çekmedende aynı hata oluyormu.
Zaten birden sona çekmeniz yanlış yavaş yavaş arttırın hızları sorunsuz çalışıyorsa gene arttırın sorun çıktığı yerde düşürün stabil çalışana ayarlayın.

yorumunuz için teşekkürler.
1-windows 10 u windowsun kendi sitesinden temin ettim şöyle bi aracı program indirdim programın içinden nasıl indiricegini fln sordu iso olarak seçtim indirdim. tamamen orjinal sadece etkinleştirmedim henüz.
2-core clock ve memory clock da normal kullanımda bir sıkıntı olmuyor az önce denedim oyuna girmeden 2 sini sona çekip girdigimde sıkıntı olmadıgını fark ettim oyundayken cektigimde sıkıntı oluyor sadece.sistem yeni oldugu için merak ettim bunun normal olup olmadıgını.

Rica ederim, Memory clock ve Core clock ayarlayın ve kaydedin öyle kullanın oyun içerisinde oynama yapmayınız...
Windows sorununuza gelince belki bir hata yapmışsınızdır yüklerken olabilir tabi olmayadabilir başka birşey gelmiyor aklıma diğer arkadaşların yorumlarını bekleyin iyi günler...

sagolun.bir hata yaptıgımı zannetmiyorum ilk kurulum yerinde ingilizce seçerek yükledim aynı sorun devam etti türkçe seçerek tekrar yükledim gene devam ediyor umarım birisi yardımcı olur.

Sorun bende de var ekran kartım msi r9 380 ddr5 4gb windows 10 crack kullanıyorum. Bilgisayar 4 gündür açık sıkıntısız çalıştığı da oluyor. Bazen açtıktan yarım saat sonra yeşil ekran veriyor. Arkada müzik açıksa dırrrrrr diye ses geliyor haporlorden. Ekran komple yemyeşil oluyor skype konuşmasını felanda kesiyor kapanıyor yani komple kasa çalışmaya devam ediyor ama. Res atmadan düzelmiyor.
Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…