Gtx960m beklenmeli mi?

GTX 850M ve 860M'in oyun performansı pek tatmin edici değil. GTX 850M'i ben kullanıyorum ve yaptığım testlerin sonuçlarından pek memnun kalmadım. GTX 860M de GTX 850M'e göre sadece %10-15 civarında performans artışı sağlayabiliyor. Dersen ki 1080p çözünürlükte ayarları orta-yüksek arasına çekip oyunları oynarım, ultra ayarlarda gözüm yok diye o zaman işini görür. Ben de 900 serisini bekleyecektim ancak hem vaktim olmadığı hem de pek oyun oynayamadığım için 2 ay önce GTX 850M ekran kartlı bir MSI modelini aldım.

GTX 850M ve 860M'in oyun performansı pek tatmin edici değil. GTX 850M'i ben kullanıyorum ve yaptığım testlerin sonuçlarından pek memnun kalmadım. GTX 860M de GTX 850M'e göre sadece %10-15 civarında performans artışı sağlayabiliyor. Dersen ki 1080p çözünürlükte ayarları orta-yüksek arasına çekip oyunları oynarım, ultra ayarlarda gözüm yok diye o zaman işini görür. Ben de 900 serisini bekleyecektim ancak hem vaktim olmadığı hem de pek oyun oynayamadığım için 2 ay önce GTX 850M ekran kartlı bir MSI modelini aldım.
Aynı gibiyiz ultrada gözüm yok. Ama oynarimda oyun. Daha çok oyun motorlarıyla ilgili çalışmalarım var 15 tane gameObject load edince gak guk etmesin pc onu istiyorum kısacası beni yavaşlatmasın ki bişeyler öğrenebileyim. Bence bana rahat rahat yetecektir gtx860

Aynen baktım şimdi lansman tarihide tam o sıralar ama işte 3 ay daha bekleyecek sabrım kalmadı zaten1 dönemdir bekliyorum. Elimde ki bilgisayar beni götürmüyor malesef. Ps da doğru düzgün bişey yapamıyorum oyun açmıyor film bile izletmiyor (şaka yapmıyorum :D) bence bu sistemden 860m e geçmekte beni oldukça tatmin etcektir. :)
Dostum aynı vaziyet bendede var 850m 860m modeller gereksiz pahalı geliyor üstüne birazdaha koyup 900m serisi bişiy almayı düşünüyorum bende.yeni modeller cıkısını duymadan önce bi masaüstü toplama fikri vardı kafamda liste hazırda bekliyor .Tatmin olmassam toplıcam pc yi ama bi laptop olmuyor işte taşımak gerekiyor bi yere gidiyorsun hani sadece oyun değilki işin.Sen beni düşün radeon 4650den gtx860 geçsem nolur :D.Eşşekten inip uzay mekiğine binerim heralde :D

Gtx 960m li bilgisayarlar monsterde gtx860m e sahip bilgisayarların 300 tl civarı üstünde çıkacakmış muhtemelen bütün markalarda fiyatlar artacak

Gpu bosstan baktığım kadarıyla 860m in aynısı çıktı bende çoktan 860m almıştım zaten :) Pek bişey fark etmedi

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı