Merhabalar,
sorunum GTX960M ekran kartım direkt olarak hiçbir şekilde çalışmıyor.
Birkaç ekran görüntüsü aşağıya bıraktım.
Öncellikle sorun şöyle başladı.
Bilgisayarı açmaya çalıştığımda hiçbir şekilde tepki vermedi hiçbir bildirim ışığı yanmadı. Adaptörünü taktığımda ise de şarj ışığı bile yanmıyordu kısaca tık yoktu bilgisayarda.
Bilgisayarın garanti süresi bittiği için tamirciye götürdüm. Anakart üzerinde kısa devre olduğu söyledi ve bir parça değiştirmiş.
Bilgisayar çalışıyordu ama NVIDIA çalışmıyordu kendileri sıfır Windows ve ekran kartı sürücülerini tekrar kurmayı denediler fakat durum aynı. Reballing işlemi yapılabilir ama bilgisayardan olma ihtimalinde var dedi.
Sonuç bu. Kendim DDU ile driver silip tekrar yükledim ama sonuç aynı.
Ne yapabilirim?
Var mı sağlam Reballing yapan bir yer?
Benzer bir problemi yaşamıştım sorunu yeni bir bios yükeyerek çözdüm. Lakin sizdeki problem kod:43 yani donanım sürücü hatası, donanımı doğru tanımlayamıyor..
GYGA(ACPI)64-bit Tabanlı Bilgisayar | Görüntü bağdaştırıcısı GTX 1050 ve İntel(R) HD Graphics 630 | MİB İntel Çekirdek 7300HQ 2.50| Klavye Rampage HYDRA R6 | Fare Asus ROG Gladius II Origin | Kulaklık James Donkey 711 Siyah 7.1 | Monitör LS24AG32X 165HZ 1MS SAMSUNG
1.ekran kartı driver güncellemeyi dene
2.ondan sonra bios ayarlarını (eğer garantisi yoksa varsa yapmanı önermem) pilini çıkartıp sıfırla
Ama driver ile ilgili bir sorun var sanki nvidea driver kaldır tekrar yükle...
1.ekran kartı driver güncellemeyi dene
2.ondan sonra bios ayarlarını (eğer garantisi yoksa varsa yapmanı önermem) pilini çıkartıp sıfırla
Ama driver ile ilgili bir sorun var sanki nvidea driver kaldır tekrar yükle...
GYGA(ACPI)64-bit Tabanlı Bilgisayar | Görüntü bağdaştırıcısı GTX 1050 ve İntel(R) HD Graphics 630 | MİB İntel Çekirdek 7300HQ 2.50| Klavye Rampage HYDRA R6 | Fare Asus ROG Gladius II Origin | Kulaklık James Donkey 711 Siyah 7.1 | Monitör LS24AG32X 165HZ 1MS SAMSUNG