GTX960M Oyun Performansı

Swind

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler.

Ekran Kartı: GTX960M
İşlemci: İntel Core İ7-6700HQ
SSD: Samsung 850 EVO 120GB
Ram: 16GB 1600MHz

Bu sistem yeni çıkan çıkacak oyunları orta (düşük de olabilir) ayarlarda kaç sene kasmadan oynatır ?

İyi günler.

Ekran Kartı: GTX960M
İşlemci: İntel Core İ7-6700HQ
SSD: Samsung 850 EVO 120GB
Ram: 16GB 1600MHz

Bu sistem yeni çıkan çıkacak oyunları orta (düşük de olabilir) ayarlarda kaç sene kasmadan oynatır ?
Hocam böyle bir konuyu sene ile ölçmek çok yanlış olur. GTX960M şu andaki çoğu oyunu high-ultra ayarlarda açabilecek bir ekran kartı. Fakat bundan 2 sene sonra ne olur bilinmez.

Oyun piyasasında büyük bir gelişme bekleniyor. Nvidia da kartlarını bu gelişmeyi göze alarak yenileyecektir diye düşünüyorum. Bence pascal mimarili kartları beklemelisiniz. Örneğin Gtx1060M.

Teknoloji hep gelişir her sene neredeyse yeni mimari çıkar. Ben 1600*900' de GTX850M ile neredeyse her oyunu ultra ayarlarda 40FPS civarlarında oynuyorum. 960M 1080P' de Hıgh-Ultra arası şuan için götürür. Gelecek için ne olduğunu yada olacağını kimse bilemez.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı