GTX970 için SLI köprüsü önerisi

Ufuk Kaynar

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Zotac GTX970 AMP! Extreme Core Edition kullanıyorum, 2. bir kart alacağım aynısından. Performans olarak ne kadar fark alırım? Önerdiğiniz F/P SLI Bridge var mı?

ZOTAC SLI HB Bridge, 2 Slot (ZT-SLI0C-10L)

Bunu buldum 1 ve 3. slottan SLI yapacağım, alabileceğim verimlilik nedir? SLI yapmaya değer mi?

İşlemci: 5820K
Anakart: MSI X99S SLI Plus
Güç kaynağı: CM G750M

NOT: Bunu satıp SLI 970 performansı verebilecek tek kart bütçem yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 970 SLI 1080p de GTX 1070 'den daha performanslı iken, GTX 970 SLI 1440p de GTX 1070 ile hemen hemen ayni performansı gösteriyor. Verimlilik sorunun cevabı bu cümlede yatıyor.
Ben her zaman tek kart taraftarı oldum. Ancak bütcem yok diyorsan SLI yap.
Bridge konusunda yardımcı olamayacağım.

Not: NVIDIA bir an önce PCIe üzerinden köprüleme yapmaya başlasa süper olacak.

1080P Ultra şuan düşüncem, kartların birinin 4 öbürünün 4.5 yıl garantisi olunca 970 SLI beni cezbetti açıkçası. SLI köprüsü ne kadar fark yaratabilir verimlilik konusunda?

1080P Ultra şuan düşüncem, kartların birinin 4 öbürünün 4.5 yıl garantisi olunca 970 SLI beni cezbetti açıkçası. SLI köprüsü ne kadar fark yaratabilir verimlilik konusunda?
Yukarda diyorum ya. GTX 970 SLI, GTX 1070'ten daha güçlü. Verimlilik konusunda ortalama FPS yi fiyata bölüp karşılaştırma yapacaksın. Hangisi daha büyükse o daha iyidir.

970 SLI yapmak yerine elinizdeki kartı da satıp tek bir kart almanız çok daha mantıklı olur. Çoğu oyun SLI desteklemiyor, desteklese bile sana 2 katı performans vermiyor 2 kart.

Tek kart için bütçem yok, o yüzden 970 alacağım ve SLI yapacağım. Kartların içinden çıkan SLI köprüsü ile verimlilik ne olur bilmediğimden dolayı, kaliteli ve fiyatı absürt olmayan köprü önerisi istiyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı