AdamDigger Femtopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 6 1 Nisan 2021 #1 Merhabalar. ASUS STRIX GTX970 4 GB ekran kartı ile Mbminer üzerinden Raven coin kazmaya çalışıyorum fakat Mbminer'dan indirdiğim BAT dosyasını açınca hata veriyor ve hemen kapanıyor. Ne yapmam gerekiyor ya da gerek var mı?
Merhabalar. ASUS STRIX GTX970 4 GB ekran kartı ile Mbminer üzerinden Raven coin kazmaya çalışıyorum fakat Mbminer'dan indirdiğim BAT dosyasını açınca hata veriyor ve hemen kapanıyor. Ne yapmam gerekiyor ya da gerek var mı?
berkingulle Hectopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 159 1 Nisan 2021 #2 Ekran kartınızın desteklenmediği yazıyor hatada. Bunun için hiçbir şey yapamazsınız.
AdamDigger Femtopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 6 1 Nisan 2021 #3 berkingulle dedi: Ekran kartınızın desteklenmediği yazıyor hatada. Bunun için hiçbir şey yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... 2Miners ile ravencoin kasabiliyorum mantıken desteklememesi mantıklı gelmiyor
berkingulle dedi: Ekran kartınızın desteklenmediği yazıyor hatada. Bunun için hiçbir şey yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... 2Miners ile ravencoin kasabiliyorum mantıken desteklememesi mantıklı gelmiyor
6kaps9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 2.929 Çözümler 8 1 Nisan 2021 #4 Betterhash deneyebilirsin, basit arayuzu var. Farkli coinler de var icinde.
solvadors Kilopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 780 Çözümler 3 1 Nisan 2021 #5 Kartınız kawpow algoritmasını çözemiyor diyor bilemedim. Araştırıyorum şuan. Kazması gerekiyor çünkü.
Kartınız kawpow algoritmasını çözemiyor diyor bilemedim. Araştırıyorum şuan. Kazması gerekiyor çünkü.
berkingulle Hectopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 159 1 Nisan 2021 #6 AdamDigger dedi: 2miners ile ravencoin kasabiliyorum mantıken desteklememesi mantıklı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben miningden çok fazla anlamıyorum. Orada yazan hatayı söyledim sadece.
AdamDigger dedi: 2miners ile ravencoin kasabiliyorum mantıken desteklememesi mantıklı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben miningden çok fazla anlamıyorum. Orada yazan hatayı söyledim sadece.
solvadors Kilopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 780 Çözümler 3 1 Nisan 2021 #7 berkingulle dedi: Ben miningden çok fazla anlamıyorum. Orada yazan hatayı söyledim sadece. Genişletmek için tıkla... T-rex miner'ı kullanmayı denediniz mi?
berkingulle dedi: Ben miningden çok fazla anlamıyorum. Orada yazan hatayı söyledim sadece. Genişletmek için tıkla... T-rex miner'ı kullanmayı denediniz mi?
AdamDigger Femtopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 6 1 Nisan 2021 #8 berkingulle dedi: Ben miningden çok fazla anlamıyorum. Orada yazan hatayı söyledim sadece. Genişletmek için tıkla... Önemli değil yardım etmek için bu sitedesiniz sonuçta
berkingulle dedi: Ben miningden çok fazla anlamıyorum. Orada yazan hatayı söyledim sadece. Genişletmek için tıkla... Önemli değil yardım etmek için bu sitedesiniz sonuçta
ColdCristall Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 390 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Nisan 2021 #9 Kartınız desteklenmiyor. İsterseniz hiveos ile deneyin. Ama değmez.
AdamDigger Femtopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 6 1 Nisan 2021 #10 solvadors dedi: T-rex miner'ı kullanmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, Denemedim farklı programlara açığım deneyebilirim
solvadors dedi: T-rex miner'ı kullanmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, Denemedim farklı programlara açığım deneyebilirim