GTX970 MSI Vs Asus

S

Simo Hayha

Ziyaretçi
Arkadaşlar aradaki 75 TL'yi saymazsak sizce hangisi?

Asus'un biraz pasif kaldığını bir tek ben mi düşünüyorum? MSI güzel günler yaşıyor.

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Arada ki 75 TL çok büyük fark değil, değer mi sizce vermeye?

Yumulun beyler;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kartlar yeni çıktı güncellemelerle düzelecektir bence, işin güzel tarafı bu ekran kartlarıyla birlikte genel olarak ekran kartlarının fiyatları düştü sitem toplayacak olan arkadaşlar düşük fiyata çok iyi sistemler toplayabilecekler.

Çok enteresan ASUS senelerdir soğutmalarına DirectCU II ismini vermeye devam ediyor, MSI Twin Frozr 2'den Twin Frozr 5'e geçti, fakat ASUS hala DirectCu II'de fakat buna rağmen soğutma olarak aralarına 2-3 derece fark var.

Bu da MSI'ın soğutucularında her bir ufak değişiklikte, yeni bir soğutma ismi takarak göz boyamaya çalıştığının bir kanıtı.

Adı DirectCU II olarak kaldı ama mutlaka değişiklik yapmışlardır.Dediğin gibi aralarında soğutma olarak çok bi fark yok bunu da yaptıkları ilk günden günümüze kadar sağlayabilmeleri bence biraz şaibeli eklemeler yapmışlardır bişeyler değiştirilmiştir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…