GTX970 Sistem Toplama

Ben bilgisayarımı Sinerjiden aldım. Gayet de rahat bir alışverişti. Hatta çok da mükemmel bir kablolama yapmışlardı.
GTX 1060 alacaksanız SLI desteğinin olmadığını hatırlatayım. SLI destekli bir anakart almayın ya da RX480 alın.

Sli nedir ? Sli destekleyen anakart'a desteklemeyen ekran kartı takarsak bi sıkıntı olur mu? Önerebileceğiniz uygun fiyatlı anakart varmı ?

Bekleyin ayın 19-u GTX1060 çıkacak. Paranız yetmezse RX480 daha iyi bir seçim GTX970 yerine. GTX1060 1030TL tavsiye olunan yani sadece gpu firmalar kendi soğutma çözümleri ile 1250-1300TL civarı bir fiyata satışa vereceğini düşünüyorum.

Sli nedir ? Sli destekleyen anakart'a desteklemeyen ekran kartı takarsak bi sıkıntı olur mu? Önerebileceğiniz uygun fiyatlı anakart varmı ?
Bi sorun olmaz. Sadece ilerde bir tane daha GTX 1060 takamazsın. Ama crossfire destekliyor anakartın. İlerde bir tane daha alıp 2 tane Rx 480 ile kullanabilirsin.

Bende öyle düşündüğümden 1060'ın çıkmasını bekleyeceğim

Bi sorun olmaz. Sadece ilerde bir tane daha GTX 1060 takamazsın. Ama crossfire destekliyor anakartın. İlerde bir tane daha alıp 2 tane Rx 480 ile kullanabilirsin.
O kadar yüksek sisteme ihtiyacım yok sli desteğinede gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…