Şimdi bir sistem toplayacağım oyun canavarı niteliğinde aynı zamanda sistem içinde bir sorun yada sıkıntı olmaması için burada sizin paylaşacağım. Sizden isteğim sadece bu topladığım parçalar arasında sistemsel bir sorun olur mu olmaması için ne yapmalıyım tarzında cevaplar bekliyorum.
Kesinlikle GTX 970 önermiyorum. Yeni mimari 1060 daha performanslı bir kart. Ayrıca anakartıda Z serisi almalısınız k serisi bir işlemci aldığınıza göre overclock yapacaksınız demektir. Z serisi anakart işinizi görür.
Kesinlikle GTX 970 önermiyorum. Yeni mimari 1060 daha performanslı bir kart. Ayrıca anakartıda Z serisi almalısınız k serisi bir işlemci aldığınıza göre overclock yapacaksınız demektir. Z serisi anakart işinizi görür.
Arkadaş dediklerimi ağzımdan almış ama sen rx 480 de tercih edebilirsin 970 ile 980 arası bir karttır 1060 ise 980 performansı veriyor ama azıcık daha pahalı ve 1060 ta 6gb video ram var rx 480 de 8 gb ama 6gb yeterlidir ram olarak ta corsair vengeance 8x2 şiddetle öneriyorum kırmızı renklidir tatlıdır iç güzelliği de bir o kadar iyi cl14 gecikme 2400mhz bus hızı ve daha ucuz hyperxlerden