Skorpi Megapat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 716 Çözümler 2 21 Eylül 2014 #1 Arkadaslar bu ekran kartini alcamda şuandaki fiyati 1.2222 baryamdan sonra fiyati düşermi düşerse ne kadar düşer
Arkadaslar bu ekran kartini alcamda şuandaki fiyati 1.2222 baryamdan sonra fiyati düşermi düşerse ne kadar düşer
Oğuzhan Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2014 Mesajlar 1.338 Makaleler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 21 Eylül 2014 #2 Daha 700 serisinde bize yansıyan bir indirim olmadı. Dün çıkan karttan bugün indirim bekliyorsunuz. Düşmez bence.
Daha 700 serisinde bize yansıyan bir indirim olmadı. Dün çıkan karttan bugün indirim bekliyorsunuz. Düşmez bence.
D DeathStars Hectopat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2014 #3 Ben msi versiyonunu alacam Recep abi incelemişti hoşuma gitti
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 21 Eylül 2014 #4 Msi daha serin çalışıyor. Bende olsam msi alırım. Birde bu kartta indirim beklemek saçma olur. Ancak 700 serisi ucuzlar.
Msi daha serin çalışıyor. Bende olsam msi alırım. Birde bu kartta indirim beklemek saçma olur. Ancak 700 serisi ucuzlar.
Oğuzhan Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2014 Mesajlar 1.338 Makaleler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 21 Eylül 2014 #5 @Ercüment Solmaz Her ASUS incelemesinden sonra herkes ASUS ASUS ASUS , her MSI incelemesinden sonra herkes MSI MSI MSI MSI. 4-5 yıl önce MSI alanı dövüyorlardı, şimdi de Gigabyte alanı. Şahsen altından yapsa yine almam iki markayı da.
@Ercüment Solmaz Her ASUS incelemesinden sonra herkes ASUS ASUS ASUS , her MSI incelemesinden sonra herkes MSI MSI MSI MSI. 4-5 yıl önce MSI alanı dövüyorlardı, şimdi de Gigabyte alanı. Şahsen altından yapsa yine almam iki markayı da.
arkham Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Eylül 2012 Mesajlar 2.469 Makaleler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2014 #6 İlk seri Evga kartlarda ses sorunu varmış hocam sanırım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şuan, Vatan Bilgisayar da satılan modeli ACX. Siz, ACX 2.0 modelini bekleyin daha serin ve daha sessiz oluyor. yok derseniz de MSI TF 5 modeli ve ASUS Strix modellerine göz atın.
İlk seri Evga kartlarda ses sorunu varmış hocam sanırım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şuan, Vatan Bilgisayar da satılan modeli ACX. Siz, ACX 2.0 modelini bekleyin daha serin ve daha sessiz oluyor. yok derseniz de MSI TF 5 modeli ve ASUS Strix modellerine göz atın.
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 21 Eylül 2014 #7 Oğuzhan Yıldırım dedi: @Ercüment Solmaz Her ASUS incelemesinden sonra herkes ASUS ASUS ASUS , her MSI incelemesinden sonra herkes MSI MSI MSI MSI. 4-5 yıl önce MSI alanı dövüyorlardı, şimdi de Gigabyte alanı. Şahsen altından yapsa yine almam iki markayı da. Genişletmek için tıkla... Ben incelenen asus olsa bile msi önerirdim.
Oğuzhan Yıldırım dedi: @Ercüment Solmaz Her ASUS incelemesinden sonra herkes ASUS ASUS ASUS , her MSI incelemesinden sonra herkes MSI MSI MSI MSI. 4-5 yıl önce MSI alanı dövüyorlardı, şimdi de Gigabyte alanı. Şahsen altından yapsa yine almam iki markayı da. Genişletmek için tıkla... Ben incelenen asus olsa bile msi önerirdim.