Recep bey, siz 970 ile ilgili yorum yaptikca icim rahatliyor zira vram sorunundan oturu o kadar cok elestiriliyorki moralim bozuluyor bazen. Kartim su anda garantide, 1 ay olacak yarin. Nasil bir islem yapacagimi bilmiyorum fakat Vatan bilgisayar resmen sizin bakkal diye tabir ettiginiz yerler gibi calisiyor anladigim kadariyla. Herneyse uzun lafin kisasi kartimi alacagim veya para iadesi alacagim o kismini bilmiyorum fakat ileride 4k monitor ve bir tane daha 970 almayi planliyordum. Sizce para iadesi alirsam 980'e terfi edeyimmi yoksa yine 970 alip ileride sli yapmam mi 4k da daha cok tatmin edici olur?
Ben de o fark değmez diye düşünüyorum. Tabiki beklentisi fazla olanlar için alınabilir fakat benim için gereksiz olur diye düşündüm. Teşekkür ediyorum Connor bey.
1080p için GTX 980'e hiç gerek yok. Olmadı R9 295x2 alın. Arkadaşlar mesele çok FPS almak değil, sonuçta 60 Hz monitörde 60 FPS üstünü görmek size bir artı sağlamayacak. GTX 970'te rahatlıkla 60 üzeri FPS verebilen bir ekran kartıdır. Getirisi olmayacak FPS'lere boşuna para vermeyin.