Gtx970 ve i5 4690k tabanlı sistem toplama

O bütçeye sahipseniz o sistem alınmaz. İşlemci bir kere alınıyor monitörünüzü ileride değiştirirsiniz ben Skylake öneririm ama DDR4 istememişsin o yüzden bu sistemi tavsiye ediyorum.
4700 TL SİSTEM TOPLAMA.png

O bütçeye sahipseniz o sistem alınmaz. İşlemci bir kere alınıyor monitörünüzü ileride değiştirirsiniz ben Skylake öneririm ama DDR4 istememişsin o yüzden bu sistemi tavsiye ediyorum.Eki Görüntüle 105653
Tesekkürler fakat alacağım işlemciyi overclock ile 4.4 4.5 ghz a kadar çıkarmayı düşünüyorum ve alacagim monitor oyuncu icin daha ideal f/p urunu .

İleride "Keşke 4790K alsaydım" dememek için bunu al diyorum. İ7 4790K seni gani gani 5 sene götürecektir ama İ5 4690K için aynısını söyleyemem. CPU ya yük bindiren oyunlarda ve Render yaparken fark gözle görülür olacaktır işlemciyi bir kere alırsınız ama ileride monitörü değiştirebilirsiniz.Ayrıca önerdiğim monitörde sizi üzmez gayet güzel işler çıkaracaktır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı