GTX970 ve i5 6500 sisteme PSU önerisi

fenomennetwork

Megapat
Daha fazla  
Zalman Z3 Plus 600LE 600W kasanın içerisindeki PSU kullanıyordum 4 yıl önce topladığım PC'de. Fakat son 1 aydır inanılmaz bir ses yapıyor ve değiştirmeyi düşünüyorum. Önceden kasayı bir iki sallayınca düzeliyordu artık kasayı açamaz oldum sesten dolayı. Sessiz-sorunsuz PSU önerisi

MSI B150 GAMING M3 anakart.
MSI GTX970 ekran kartı.
Intel Core i5 6500.

PSU önerilerinize açığım. Teşekkürler.

Edit: Güç kaynağı fanı değiştirildi sorun sadece 3 gün düzeldi ve daha sonra sorun devam etti.

Vocaroo | Online voice recorder Sesi de kaydettim buraya atıyorum. Yani 1 dk bile açık kalmaya tahammül edilemiyor.

Son düzenleme:
FSP FSP600-60AHBC 600W 80+ PFC AKTİF POWER SUPPLY 459,29 TL yerine 394,99 TL
Güzel bir ürün bakabilirsiniz.

Zalman Z3 Plus 600LE 600W kasanın içerisindeki PSU kullanıyordum 4 yıl önce topladığım PC'de. Fakat son 1 aydır inanılmaz bir ses yapıyor ve değiştirmeyi düşünüyorum. Önceden kasayı bir iki sallayınca düzeliyordu artık kasayı açamaz oldum sesten dolayı. Sessiz-sorunsuz PSU önerisi

MSI B150 GAMING M3 anakart.
MSI GTX970 ekran kartı.
Intel Core i5 6500.

PSU önerilerinize açığım. Teşekkürler.
Sesin fandan geldiğine eminim.
Güç kaynağı almana gerek yok, güç kaynağının fanını temizle ve etiketin altındaki kapakçığı açıp birkaç damla makine yağı damlat. Ses kesilecektir.

Bütçe önemli değil gerçekten performanslı bir şey olsun yeter. Fanını değiştirdim sorun 3 gün düzeldi 4. gün yine aynı ses yapmaya devam etti. O yüzden komple değiştirip çözmek istedim gerçekten can sıkıcı bir durum olmaya başladı. İnternette baktıklarıma göre aynı marka da aynı sorunu yaşayan kullanıcılar da var.
@TeknoLOGER hocam eklemeyi unutmuşum. Üstte yazdığım gibi değiştirildi fakat sorun devam etti.

Bütçe önemli değil gerçekten performanslı bir şey olsun yeter. Fanını değiştirdim sorun 3 gün düzeldi 4. gün yine aynı ses yapmaya devam etti. O yüzden komple değiştirip çözmek istedim gerçekten can sıkıcı bir durum olmaya başladı. İnternette baktıklarıma göre aynı marka da aynı sorunu yaşayan kullanıcılar da var.
@TeknoLOGER hocam eklemeyi unutmuşum. Üstte yazdığım gibi değiştirildi fakat sorun devam etti.
Fana bakım yapmadıktan sonra istediğin kadar güç kaynağı al. Hepsinin sonu bunun gibi olur. Aldığın fanın kalitesiz olma olasılığı varmı. Veya çıkma fan aldıysan takılmadan önce yağlandımı?

Teknik servise vermiştim değişsinler diye fakat siz diyince tekrar açtım ve fanı durdurunca ses kesiliyor. Sanırım yeterince teknik değillermiş. Sıfır mı çıkma mı anlamadım fakat fanın oturmadığı ortada.

Teknik servise vermiştim değişsinler diye fakat siz diyince tekrar açtım ve fanı durdurunca ses kesiliyor. Sanırım yeterince teknik değillermiş. Sıfır mı çıkma mı anlamadım fakat fanın oturmadığı ortada.
Önerim orjinal fan'ın hala duruyorsa bakımını yap, kapağın altına 4 damla yağ damlat, kenardaki boşluğada 2 3 damla damlat. Fan'ın kapağını kapa etiketi yerleştir dene. Düzelmediyse fan'ın ömrü bitmiştir yeni düzgün bir fan alıp takarsan ve düzenli temizlersen birdaha böyle sorunlarla karşılaşmazsın

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı