GTX980 Tabanlı Sistem Toplama

Evet, Gigabyte'da dijital faz yapısı olabilir. Bu bir artı fakat Z97X Gaming 5, bu yönden arttırılıp kullanıcının genelde kullanacağı (ses kartı, vb.) yanlarından kısılmış. Yani aşırı O.C yapmak isteyen bir kişi VII Hero veya Z97 MPower falan alır diye düşünüyorum.

Haklısınız. Ama ben en iyisini en uzun ömürlü olanını öneririm.

Kararımı verdim. Herkese yorumları, fikirleri için teşekkürler.

O zaman hayırlı olsun, ne diyelim. En kısa zamanda inceleme konunuzu bekliyoruz.

Ben bu konularda çok bilgili değilim. Anakart icin asus z97 pro gamer mı yoksa msi z97 gaming 5 mi almalıyım ? msi gaming 5 incelemesinde gaming 3 ve 7 de olan bazı özellikler gaming 5 te yoktu biraz garip geldi yardımcı olursanız sevinirim. İyi sosyaller.

Açıkcası en son'ki sistem'de bence 2 şey yanlış idi.
Msı Gaming 5 ve o 1300tl'lik monitör.
Biraz bakılacak olursa monitör abartı. Hani harbiden abartı yani.
Msi Gaming 5'in ise bios güncelleme sorunları çok ama çok konusuluyor kardeşim.
Birde o modüler güç kaynağı. Fazla masraf değilmi sencede ?
Monitörden kısıp 240gb 850 evo ve 2tb harddisk yapsan, birde güç kaynağını değiştirsen aslında çok iyi olur.
Aslında bak buda olur
Hani bir monitöre 1300TL vermenin anlamı yok. Ama illaki parayı monitöre basıcam diyor isen
sen bilirsin buradaki amac sana o kadarlık bir mönitöre ihtiyacın olmadığı. Eh bir'de zaten oyunları
1080p ile oynayacaksın bence hiç ama hiç gerek yok.
Bence iyi düşün...
Belki bana düşmez ama sistem toplamak için biraz daha zamanın var...

Dosya Ekleri

• 6500TL.png
    34,2 KB · Görüntüleme: 228
Önerdiğin sistemdeki güç kaynağı bence abartı. Sistemin 500W'a ihtiyacı var . Bu güç kaynağını seçme sebebim; kasanın içi dar olduğu için almak istedim. Monitörü CS:GO için 144hz bir monitör seçtim, zaten bu kartla son ayarlarda 250+ FPS alacağım için bunun 144FPS'sinden faydalanmak isterim. Niçin bu kadar para veripte 60FPS işimi görsün ki? ( Bu arada sadece CS:GO oynamayacağım takdir edersiniz ki . Söylediklerimden bu anlaşılsın istemiyorum. )

Not: Anakart konusunda haklı olabilirsiniz. Bende bunun gibi bir çok sorun duydum, Asus Z97 PRO GAMER marka/model'ini seçebilirim.

Son düzenleme:
@BackİnBlack, fazla bildiğimi söyleyemem. Buraya bilgi edinmek için konu açtım zaten.

Ek: Sistem değiştirmekten gerçekten bıktım. Bu son kararım sizce nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…