Kendi çapımda bir sistem topladım. Bu işlerden aşırı iyi anlamam. Size sistemi ve fiyatını atacağım. Bu sistemin parçalarında uyumlu olmayan var mı? Bir sorun var mı? Bu paraya nasıl daha iyi yapılabilir? Bu performans ve kalitede nasıl daha ucuz yapılabilir? Sistemde eksiklik var mı?(Kablosuz ağ çalıştırmak için gerekli aksesuarlar gibi vs.) Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem
ASUS GTX980 Ti DirectCU III GAMING OC GDDR5 6GB 384Bit DX12 Ekran Kartı - 3.325 ₺
@TechnoDİNÇ Yav he he. Böylelerini çok gördük. Böyle işlerden anlamayan adamlar render bilgisayarı fiyatında bilgisayar toplayıp sadece Facebook'a giriyor. Bu işten anlayan adam 2000 TL'ye de en iyisini toplar. En pahalısını değil. 10.000TL Bütçede 144Hz monitör yok ve Everest klavye mouse konmuş. Kesinlikle hayali. Herşeyin en pahalısı konulmuş...
10000 liralık sistem toplamışsınız ama Z1 kasa var. WD "Green" harddisk var. 10 basmalık bir sistem göremedim açıkçası. Tek fanlı kısa radyatörlü işlemci soğutucu da cabası. İnsan o kadar para verdikten sonra biraz olsun görsellik beklemeli.