GTX980Tİ ne zaman çıkacak?

HUNTER

Megapat
Makaleler
2
Yer
Fethiye/Muğla
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Mayıs'ta Amerika'dan arkadaş gelecek. 1200-1300$ bütçem var şu an Gtx 980 Sli düşünüyorum ama gönlüm de gtx 980ti'dan yana. 980Ti ne zaman ve kaç dolardan çıkar arkadaşlar?

Her Gtx *80'nin Ti sürümü çıkacak diye birşey yok.

Kullandığım programlar ve AMD'nin çift gpu desteği sorunu sebebiyle AMD düşünmüyorum. Zaten önceki kartım R9 295X2'ydi. Programda verim alamadım. Yeni çıkan oyunlarda da ikinci gpu açılmıyordu. Sattım ben de 3.000 Tl'ye. Zaten o para ile alıcam yeni kartı da. O yüzden sanırım gtx 980 sli ile idare edicem. Asus Matrix Platinum almayı düşünüyorum. Eğer daha sonra gtx 980ti Sli'ın fiyatını karşılayacak olursa (yine Amerika'dan alırım) gtx 980'leri de satıp. 980ti Sli ile rahat ederim diye düşünüyorum.

Şuanda piyasadaki çoğu oyun daha 2 Gpu'ya tam adapte değil. O yüzden Sli yapsanız bile yine tam performans alamazsınız o yüzden tek Gpu'lu iyi kart almanızı önerirler. Çift Gpu'lar daha tam anlamıyla performansını veremiyor.

@Silinen üye
Ama 2K 144Hz monitöre tek gtx 980 yetmiyor. O yüzden SLI düşünüyorum.
Bu arada arkadaşlar 8GB'li GTX 980/970'lerden haber var mı? Yabancı bir sitede 2015 Mart'a ertelendi diyor. Mart geldi hala ses seda yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…