GTX980TI önerisi

• Konuyu başlatan str
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.943

str

Hectopat
Daha fazla  
Amazon.com'dan almayı düşündüğüm 2 model var. Sizce hangisini tercih etmeliyim veya başka modelleride düşünebilirim ?

Kullanmakta olduğum sistem:

Anakart: GA-Z97X-Gaming 7
İşlemci: i5 4690k 3.50ghz@4.50ghz
RAM: Corsair Vengeance ddr3 16gb 1600mhz cl10
Soğutucu: Noctua NH-u14s
SSD: Samsung 850Evo 250GB
Ekran kartı: His 4770
HDD: Seagate 1TB 7200 64mb sata3

Son düzenleyen: Moderatör:
Linklere bakacak olursak Zotac, Evga'ya göre daha avantajlı görünüyor. Hem değerleri Evga modeline göre daha yüksek hem 3 adet fanı var hem de 20$ daha ucuz. Fakat Zotac markası sosyalde pek önerilmiyor. Bunun sebebi diğer markalara göre daha fazla ısınıyor olması. En azından GTX 7xx serisinden önce ki kartlar için bu geçerli fakat güncel kartlarda ısınma sorunu devam ediyor mu orasını bilmiyorum. Araştırmak lazım.

Gtx 980 Ti vs Titan X modellerinde neden hep evga öneriliyor ? Bence benim önerim hava soğutmalı MSİ Gtx 980 ti Lightning 3.150 tl takribi fiyatı yada su soğutmalı Msi gtx 980 ti Sea Hawk 3.000 tl fiyatı var. Sea hawk benim tercihim.

Gtx 980 Ti vs Titan X modellerinde neden hep evga öneriliyor ? Bence benim önerim hava soğutmalı MSİ Gtx 980 ti Lightning 3.150 tl takribi fiyatı yada su soğutmalı Msi gtx 980 ti Sea Hawk 3.000 tl fiyatı var. Sea hawk benim tercihim.

Yalnız konuyu açan arkadaş Evga ve Zotac modelleri arasında tercih yaparak sormuş sorusunu. Öneriler de soruya göre yapıldı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı