assure Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2025 #1 Steam'de bir arkadaşla takas yapmaya çalışıyorum fakat 15 gün bekletme süresi verdi. Bu süreyi kısaltmak için Steam Guard diye bir şey yapmamız gerekiyormuş sanırım. Bunu nasıl yaparız veya başka bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2025
Steam'de bir arkadaşla takas yapmaya çalışıyorum fakat 15 gün bekletme süresi verdi. Bu süreyi kısaltmak için Steam Guard diye bir şey yapmamız gerekiyormuş sanırım. Bunu nasıl yaparız veya başka bir yolu var mı?
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.345 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 26 Nisan 2025 #2 Süreyi beklemekten başka bir çare yok. Mobile Authenticator'ı da etkinleştirin.
assure Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2025 #3 Physchopath dedi: Süreyi beklemekten başka bir çare yok. Mobile authenticator'ı da etkinleştirin. Genişletmek için tıkla... Onu nereden aktiflestiriyorum?
Physchopath dedi: Süreyi beklemekten başka bir çare yok. Mobile authenticator'ı da etkinleştirin. Genişletmek için tıkla... Onu nereden aktiflestiriyorum?
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.345 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 26 Nisan 2025 #4 assure dedi: Onu nereden aktiflestiriyorum? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
assure dedi: Onu nereden aktiflestiriyorum? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et