Güç ayarlarından gelişmiş güç ayarı nasıl yapılmalı?

Ebrumi

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı sıfırlamadan önce bu güç ayarlarından> plan ayarını değiştir> gelişmiş güç ayarı sekmesinden Valorant için bir ayar yapmıştım ama hangilerini yaptım hatırlamıyorum. Tam olarak ve prize takılı olunca parlaklık en düşükte olsa bile biraz daha düşüyordu bu hoşuma gidiyordu, çıkarınca prizden normale dönüyordu böyle bir şeydi. Bu konuda yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımı sıfırlamadan önce bu güç ayarlarından> plan ayarını değiştir> gelişmiş güç ayarı sekmesinden Valorant için bir ayar yapmıştım ama hangilerini yaptım hatırlamıyorum. Tam olarak ve prize takılı olunca parlaklık en düşükte olsa bile biraz daha düşüyordu bu hoşuma gidiyordu, çıkarınca prizden normale dönüyordu böyle bir şeydi. Bu konuda yardımcı olur musunuz?

ekran > ekran parlaklığını ayarla

prize takılı: 30% (örnek düşük seviye) pille: 50% (normal bir seviye)

Win + R -> ms-settings:display
1746351263598.png

Burayla ilgili olabilir. Veya burayla:
Win + R -> control powercfg.cpl,,1
1746351333986.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı