micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.507 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar komşu cocuğu artık ayı mıdır nedir bilmiyorum güç düğmesi içeri göçmüş. Bu Power tuşunu klavyeden bir tuşa atayabiliyor muyuz?
Arkadaşlar komşu cocuğu artık ayı mıdır nedir bilmiyorum güç düğmesi içeri göçmüş. Bu Power tuşunu klavyeden bir tuşa atayabiliyor muyuz?
3 345777 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 429 Çözümler 4 11 Aralık 2023 #2 micheal owen dedi: Arkadaşlar komşu cocuğu artık ayı mıdır nedir bilmiyorum güç düğmesi içeri göçmüş. Bu Power tuşunu klavyeden bir tuşa atayabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Power tuşu anakart üzerine bağlı olduğu için böyle bir şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum ama belki bilen arkadaşlar vardır.
micheal owen dedi: Arkadaşlar komşu cocuğu artık ayı mıdır nedir bilmiyorum güç düğmesi içeri göçmüş. Bu Power tuşunu klavyeden bir tuşa atayabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Power tuşu anakart üzerine bağlı olduğu için böyle bir şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum ama belki bilen arkadaşlar vardır.
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 11 Aralık 2023 #3 micheal owen dedi: Arkadaşlar komşu cocuğu artık ayı mıdır nedir bilmiyorum güç düğmesi içeri göçmüş. Bu Power tuşunu klavyeden bir tuşa atayabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Power tuşlu klavyeler var onlardan alırsan sorunun çözülür gibi ama hala satılıyorlar mı bilmiyorum benim evde var bir tane. micheal owen dedi: Arkadaşlar komşu cocuğu artık ayı mıdır nedir bilmiyorum güç düğmesi içeri göçmüş. Bu Power tuşunu klavyeden bir tuşa atayabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Veya Power kablolarını kopar düğmeden dışarıda bırak uçlarını ikisini birbirine değdirdiğin zaman çalışır kasa.
micheal owen dedi: Arkadaşlar komşu cocuğu artık ayı mıdır nedir bilmiyorum güç düğmesi içeri göçmüş. Bu Power tuşunu klavyeden bir tuşa atayabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Power tuşlu klavyeler var onlardan alırsan sorunun çözülür gibi ama hala satılıyorlar mı bilmiyorum benim evde var bir tane. micheal owen dedi: Arkadaşlar komşu cocuğu artık ayı mıdır nedir bilmiyorum güç düğmesi içeri göçmüş. Bu Power tuşunu klavyeden bir tuşa atayabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Veya Power kablolarını kopar düğmeden dışarıda bırak uçlarını ikisini birbirine değdirdiğin zaman çalışır kasa.
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.507 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #4 CYBER SHADOW dedi: Power tuşlu klavyeler var onlardan alırsan sorunun çözülür gibi ama hala satılıyorlar mı bilmiyorum benim evde var bir tane. Veya Power kablolarını kopar düğmeden dışarıda bırak uçlarını ikisini birbirine değdirdiğin zaman çalışır kasa. Genişletmek için tıkla... Hocam düğme çalışıyorda ben öyle görünmesine sinir oldum ya.
CYBER SHADOW dedi: Power tuşlu klavyeler var onlardan alırsan sorunun çözülür gibi ama hala satılıyorlar mı bilmiyorum benim evde var bir tane. Veya Power kablolarını kopar düğmeden dışarıda bırak uçlarını ikisini birbirine değdirdiğin zaman çalışır kasa. Genişletmek için tıkla... Hocam düğme çalışıyorda ben öyle görünmesine sinir oldum ya.