Güç düğmesine basınca ses geldi

Buğra Akıllı

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Nvidia RTX 3060
İ5 12100f
Asus H610-m
XPG VALOİR AİR
Selamünaleyküm arkadaşlar. Bugün yeni evime bilgisayarımı taşıdım. Güç düğmesine bastım, pıt diye bir ses geldi. Ne olduğunu anlamadım. Bilgisayar sorunsuz açıldı. Daha sonra kapattım, bir daha bastım bir sorun olmadı. Sizce bir sorun var mıdır?

Çalışıyorsa sorun yoktur. Sesin bir ton kaynağı olabilir.
Çalışıyor bir sorun olmadı ama bi tık güçlü bir sesti sanki bir motorun karbüratöründen hava kaçması gibi çok hızlı oldu bitti

Çalışıyor bir sorun olmadı ama bi tık güçlü bir sesti sanki bir motorun karbüratöründen hava kaçması gibi çok hızlı oldu bitti
Bazen elektrik kablosu ilk temasında böyle sesler çıkartabiliyor. Devre tamamlandığında da oluşmuş olabilir. Yine de @Yener K. hocam daha iyi bilir.

Bilgisayarı taşırken söküp mü taşıdın yoksa komple mi aldın götürdün.

2 sokak aşağıdaki evime elimle taşıdım, neredeyse hiç sallanmadı darbe yemedi.

Bazen elektrik kablosu ilk temasında böyle sesler çıkartabiliyor. Devre tamamlandığında da oluşmuş olabilir. Yine de @Yener K. hocam daha iyi bilir.

Daha önceden olmadığı için korktum açıkçası bir tık.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 sokak aşağıdaki evime elimle taşıdım, neredeyse hiç sallanmadı darbe yemedi.

Daha önceden olmadığı için korktum açıkçası bir tık.

Denildiği gibi kablo temasından olmuştur eğer koku falan yoksa problem olacağını sanmam.

Denildiği gibi kablo temasından olmuştur eğer koku falan yoksa problem olacağını sanmam.

Yok kokladım falan ama bir sıkıntı yoktu umarım devamında bir şey olmaz, teşekkür ederim görüşürüz.

Sıkıntı olmaz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…