Güç Gelen İşlemcisiz Anakart Çalışmıyor

Kapkara Kedi

Kilopat
Daha fazla  
Ben bugün topladığım yeni sistemimi işlemcisiz çalıştırmayı denemek istedim. Kablo bağlantılarının hepsini doğru yaptım, ilk gücü verdim. En azından işlemci olmadığına dair bipleme seslerini duyacağımı zannettim, fakat olmadı. Emin olduğum şeyler ise güç geliyor, çünkü anakartın ışığı yanıp gidiyor, fanın tekinin ışığı yanıp gidiyor dönmeden.

Sistemimde anakartım MSI z170a Gaming M3, PSU Corsair CX750M.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet haklısınız, biraz garip bir konu Ama ilk kısa devre ile çalıştırma işlemini yapınca işlemci yoksa fanlar bir süre dönüp sonra anakartın ötmeye başlaması gerekiyordu fakat hiçbir tepki olmadı. İşlemci takınca da böyle olacağını az çok tahmin edebiliyorum sizce ney eksik olabilir

konuyu hortlatıcam yalnız aynı durum söz konusu. İşlemci henüz kargoda ve 10 gün sonra gelecek powera bastığımda hiçbirşey olmuyor harici fanlar bile dönmüyor sorun ne olabilir?

konuyu hortlatıcam yalnız aynı durum söz konusu. İşlemci henüz kargoda ve 10 gün sonra gelecek powera bastığımda hiçbirşey olmuyor harici fanlar bile dönmüyor sorun ne olabilir?

Merhaba aynı sorun şuan bende de var çözğm bulduysanız cevaplar mısınız?

Dostlarım İşlemci olmadan PC'yi çalıştırmakta neden ısrar ediyorsunuz? İşlemci gelsin yerine takın o zaman çalışmıyorsa yazın yardımcı olalım. Ancak sizin "sorun" olarak isimlendirdiğiniz şey gayet normal. Çalışıyorsa zaten bir sıkıntı vardır.

Çalışmasından değil de en azından güç tuşuna basınca bir fan çalışsa yada küçük bir ışık yansa hiçbir tepki yok bu normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…