BETERZ Kilopat Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2019 #11 Samet Yıldırımsdafa dedi: Çalışmasından değil de en azından güç tuşuna basınca bir fan çalışsa yada küçük bir ışık yansa hiçbir tepki yok bu normal mi ? Genişletmek için tıkla... Dostum, beyin ölümü gerçekleşmiş bir insandan konuşmasını bekleyemezsin. Bu sebeple, işlemcisiz bir bilgisayarın da çalışmasını bekleyemezsin.
Samet Yıldırımsdafa dedi: Çalışmasından değil de en azından güç tuşuna basınca bir fan çalışsa yada küçük bir ışık yansa hiçbir tepki yok bu normal mi ? Genişletmek için tıkla... Dostum, beyin ölümü gerçekleşmiş bir insandan konuşmasını bekleyemezsin. Bu sebeple, işlemcisiz bir bilgisayarın da çalışmasını bekleyemezsin.
Samet Yıldırımsdafa Kilopat Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2019 #12 BETERZ dedi: Dostum, beyin ölümü gerçekleşmiş bir insandan konuşmasını bekleyemezsin. Bu sebeple, işlemcisiz bir bilgisayarın da çalışmasını bekleyemezsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim [emoji23][emoji23]
BETERZ dedi: Dostum, beyin ölümü gerçekleşmiş bir insandan konuşmasını bekleyemezsin. Bu sebeple, işlemcisiz bir bilgisayarın da çalışmasını bekleyemezsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim [emoji23][emoji23]