Güç kablolarından hangisi monitöre ait?

yirmibes25

Femtopat
Daha fazla  
Elimde 2 tane güç kablosu var biri eski PSU'ya ait biri de eski monitöre. Bunlardan hangisi monitörün güç kablosu? Yanlış olanı kullanmak herhangi bir soruna veya arızaya sorun açar mı?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-10-26 at 18.59.38 (3).jpeg
    447,6 KB · Görüntüleme: 36
  • WhatsApp Image 2025-10-26 at 18.59.37.jpeg
    249,4 KB · Görüntüleme: 35
  • WhatsApp Image 2025-10-26 at 18.59.37 (1).jpeg
    209 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde 2 tane güç kablosu var biri eski PSU'ya ait biri de eski monitöre. Bunlardan hangisi monitörün güç kablosu? Yanlış olanı kullanmak herhangi bir soruna veya arızaya sorun açar mı?

Birbirlerine ikisi de uyuyor mu ayni kombinasyonda.

L olan monitöre daha uygun gibi. İkiside aynı kablo gibi duruyor.

Açmaz.

Prize sokulan kısımda 16 amper 250V yazan PSU'nun. İkisi de eğer aynıysa istediğini kullanabilirsin.

İkisiyle de çalışıyor cihaz.
Sorun açmaz anlamında açmaz dedim. Sorun açar mı yazmışsınız ya ona cevap vermiştim. Bende de var birkaç tane Power kablosu kim kimin kablosu bilmiyorum fakat çalışıyor sorun olmadan.

Sorun açmaz anlamında açmaz dedim. Sorun açar mı yazmışsınız ya ona cevap vermiştim. Bende de var birkaç tane Power kablosu kim kimin kablosu bilmiyorum fakat çalışıyor sorun olmadan.

Kusura bakma hocam sağ ol yanıtın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…