komanaçiiiiiii Centipat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 276 6 Mart 2020 #1 Arkadaşlar internetten aradım ama bulamadım. Anakart, ekran kartı vs. bağlantı kablolarını nasıl bulabiliriz? Örnek olarak bir video atayım: Video Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2020
Arkadaşlar internetten aradım ama bulamadım. Anakart, ekran kartı vs. bağlantı kablolarını nasıl bulabiliriz? Örnek olarak bir video atayım: Video
Humanist Lemur Centipat Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 84 6 Mart 2020 #2 komanaçiiiiiii dedi: arkadaşlar internetten aradım ama bulamadım anakart ekran kartı vs bağlantı kablolarını nasıl bulabiliriz örnek olarak bir video atayım. Kasa olarak Siyah veya beyazda mı daha uygun durur sizce Video Genişletmek için tıkla... Sorması ayıptır alacağınız kasada RGB yeteri kadar var ne yapıcaksınız pavyon mu kuracaksınız beyfendi?
komanaçiiiiiii dedi: arkadaşlar internetten aradım ama bulamadım anakart ekran kartı vs bağlantı kablolarını nasıl bulabiliriz örnek olarak bir video atayım. Kasa olarak Siyah veya beyazda mı daha uygun durur sizce Video Genişletmek için tıkla... Sorması ayıptır alacağınız kasada RGB yeteri kadar var ne yapıcaksınız pavyon mu kuracaksınız beyfendi?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.264 Makaleler 42 Çözümler 274 6 Mart 2020 #3 Bu ürünler Sleeve kablo olarak geçer. RGB olan modeller şu an sadece Lian Li markasında var ve ülkemizde satışı yok ancak RGB'siz olanlar mevcut.
Bu ürünler Sleeve kablo olarak geçer. RGB olan modeller şu an sadece Lian Li markasında var ve ülkemizde satışı yok ancak RGB'siz olanlar mevcut.
mustafa ary Decapat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 492 Çözümler 1 6 Mart 2020 #4 Aliexpresse bak görmüştüm bi ara sanırım aiegoda
volkankara74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.433 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 6 Mart 2020 #5 Lian Li RGB PSU Cable Aliexpress
Humanist Lemur Centipat Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 84 6 Mart 2020 #6 Bu arada bu olay biraz riskli olabilir. Şahsen ben tavsiye etmiyorum. Akımı yanlış iletebilir. Son düzenleme: 6 Mart 2020
denizsevim Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 6 Mart 2020 #7 Humanist Lemur dedi: Bu arada bu olay biraz riskli olabilir. Şahsen ben tavsiye etmiyorum. Akımı yanlış iletebilir. Genişletmek için tıkla... Neyin akımı?
Humanist Lemur dedi: Bu arada bu olay biraz riskli olabilir. Şahsen ben tavsiye etmiyorum. Akımı yanlış iletebilir. Genişletmek için tıkla... Neyin akımı?
Humanist Lemur Centipat Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 84 6 Mart 2020 #8 denizsevim dedi: Neyin akımı? Genişletmek için tıkla... 24 Pinden ciddi bir akım geçiyor ek bir kablo eklemek zararlı olabilir.
denizsevim dedi: Neyin akımı? Genişletmek için tıkla... 24 Pinden ciddi bir akım geçiyor ek bir kablo eklemek zararlı olabilir.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.264 Makaleler 42 Çözümler 274 6 Mart 2020 #9 Kaliteli ürün kullanılırsa sorun olmaz. Ama gidip bakır bile olmayan parça kullanılırsa son kaçınılmaz olur.
Kaliteli ürün kullanılırsa sorun olmaz. Ama gidip bakır bile olmayan parça kullanılırsa son kaçınılmaz olur.
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 6 Mart 2020 #10 Mithat Berhan dedi: Kaliteli ürün kullanılırsa sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Fakat normal bir kabloya göre daha fazla risk teşkil ediyor bence.
Mithat Berhan dedi: Kaliteli ürün kullanılırsa sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Fakat normal bir kabloya göre daha fazla risk teşkil ediyor bence.