vexaqae Centipat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #1 Bilgisayarı yasakladıkları için güç kablosu sürekli çıkar tak yapılıyordu. Şimdi oyun çok kasıyor, internet yavaşladı. Önceden böyle değildi.
Bilgisayarı yasakladıkları için güç kablosu sürekli çıkar tak yapılıyordu. Şimdi oyun çok kasıyor, internet yavaşladı. Önceden böyle değildi.
G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 2 Çözümler 19 12 Mart 2022 #11 vexaqae dedi: Minecraft 1.18.1 de sabit 60 FPS alıyordum anlattığım kabloyu çıkar tak olayından sonra 40 FPS almaya başladım ve çok drop yiyorum Genişletmek için tıkla... Sisteminiz iyi bir sistem değil oyuna Update gelmiş veya ayarlar da değişiklik olmuş olabilir kontrol edin. Artı 0 Eksi
vexaqae dedi: Minecraft 1.18.1 de sabit 60 FPS alıyordum anlattığım kabloyu çıkar tak olayından sonra 40 FPS almaya başladım ve çok drop yiyorum Genişletmek için tıkla... Sisteminiz iyi bir sistem değil oyuna Update gelmiş veya ayarlar da değişiklik olmuş olabilir kontrol edin.
KS KS vexaqae Centipat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #12 gods of 999 dedi: Sisteminiz iyi bir sistem değil oyuna Update gelmiş veya ayarlar da değişiklik olmuş olabilir kontrol edinayarlar aynıydı sürüm değiştirmeden update gelemez Genişletmek için tıkla... minecraft'ta update gelir sen o updatelenmiş sürümü seçersin o zaman olur hem 1.17.1'dede denedim FPS aynıydı yani sürüm düşürdüm fps değişmedi Artı 0 Eksi
gods of 999 dedi: Sisteminiz iyi bir sistem değil oyuna Update gelmiş veya ayarlar da değişiklik olmuş olabilir kontrol edinayarlar aynıydı sürüm değiştirmeden update gelemez Genişletmek için tıkla... minecraft'ta update gelir sen o updatelenmiş sürümü seçersin o zaman olur hem 1.17.1'dede denedim FPS aynıydı yani sürüm düşürdüm fps değişmedi
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 12 Mart 2022 #13 Güç seçenekleri dengeli modda mı? Artı 0 Eksi
A aliemirminecraftcı Decapat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 109 Yer antep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yok 6 Eylül 2022 #14 Aga sen şükret 1.18.1 oynadığına benim bilgisayar 1.16.5 üstü kaldırmıyor Artı 0 Eksi