Güç kablosu fark eder mi?

Hangi kablo olduğuna bağlı, 4+4 ve 6+2 kablolarını soruyorsan fazla fark etmez zaten aynı kanaldan aynı voltajı sağlayan kablolar.

Durumu tam olarak anlatırsan yardımcı olabiliriz.

Kablo kalınlığı ve ve iletkenliği önemli, yani soruna cevap olarak; evet, fark eder.

güç kablosu yanmıştı bende eski bilgisayarımın güç kablosunu takıyım dedim şuanlık düzgün çalişiyor bi sorun çıkarmı

@GTİCİ

Bahsettiğin kablolar benim dediğim 4+4 ve 6+2 mi, @erme'nin attığı güç kablosu mu yoksa başka bir şey mi? Bu dediğim ikisinde 8 pini tam sağlayabildiğin sürece sorun yok, @erme'nin attığı kablo kendi dediği gibi standart ancak PSU'nun gücüne göre (maksimum güç) değişebilir olay. Burada da olay @Yiğitt35'in dediği yere geliyor.

güç kablolarından anlamiyorum 4+4 ve 6+2 oldugunu nerden anlıyabilirim acaba ?

@GTİCİ

Üzgünüm konu okundular arasında kalmış, pinlerin üst kısımlarında bir tırnak olur iki pin yapısını birbirinden ayıran veya birleştiren. Eğer 6 ve 2 pin şeklinde ayrılıyorsa ekran kartı, 4 ve 4 diye ayrılıyorsa işlemci güç bağlantısıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…