Çözüldü Güç kablosu nasıl sökülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

snowman0

Hectopat
Merhaba, sonunda termal macunu değiştirmek için laptopumu açtım ancak puan kablosu resimde olan kablo çıkmıyor. Zorlamadım da ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• IMG_20250228_224405.jpg
    IMG_20250228_224405.jpg
    265,9 KB · Görüntüleme: 49
Çözüm
Yüklendi hocam internet kapanmış
Fotoğraf çok bulanık ama görebildiğim kadarıyla bu tarafında kabloyu yerinde tutan bir yer yok. Diğer tarafında bir şey varsa, basarak çekmek gereken bir parça falan ona da bakın. Eğer yoksa direkt çekince çıkar. Kablonun plastik beyaz kısmından tutup sağ ve sol taraftan hafifçe oynatır şekilde ayrı ayrı yukarı doğru çekerek çıkarmaya çalışırsanız daha kolay olabilir, öyle de deneyin.
Yüklendi hocam internet kapanmış
Fotoğraf çok bulanık ama görebildiğim kadarıyla bu tarafında kabloyu yerinde tutan bir yer yok. Diğer tarafında bir şey varsa, basarak çekmek gereken bir parça falan ona da bakın. Eğer yoksa direkt çekince çıkar. Kablonun plastik beyaz kısmından tutup sağ ve sol taraftan hafifçe oynatır şekilde ayrı ayrı yukarı doğru çekerek çıkarmaya çalışırsanız daha kolay olabilir, öyle de deneyin.

Çözüm

Hocam çıkardım sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı