Güç kaynağı aşırı ısınıyor

Ali Gültekin

Kilopat
Daha fazla  
Havalar sıcak bunu biliyorum fakat güç kaynağım çok fazla ısınıyor ve bunu yük altına girdiğinde değil sadece tarayıcı bile açsam yapıyor el değmeyecek kadar ısınıyor ve kendisini direk kapatıyor PC.
Izoly marka 500W.
Regular 450W peek 500W yazıyor üstünde.

Ürün çok kalitesiz sorununun çözümünü bilemem ama bir an önce değiştirin.

O halde yenisini alma vakti gelmiş

Fanı bozuk olabilir.

Değiştirmezseniz de olur doğalgazı boş verin çayınızı burada kaynatabilir sucuğunuzu pişirebilirsiniz.

Saçma cevap yazıp kendini küçük düşürmek yerine düzgün bir sonuç gerektiren yazılar yazmanı tavsiye ederim.

Kaliteli marka değil değiştirin herhangi bir parçanıza zarar gelmeden.

Fanı kontrol ettim aksine çok verimli bir şekilde hava çekiyor ama neden ısındığını anlamıyorum.

Kondansatörler şişmiş olabilir patlarsa komple sistemi yakabilir. Yeni PSU alana kadar kullanma.

@Ali Gültekin
PSU'yu kasadan çıkar. Sonra kapağının 4 adet vidası var onlarida çıkar ve kapağı çıkar. Fanı sök faninda 4 adet vidası var. Fanın arkasında yaglama kapakçığı var orayı aç oraya bak kesinlikle makine yağı dök fanı biraz elinle cevir. Sonra PSU'nun içindeki tozları süpürge ile çek ve geri topla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…