Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 12 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar 300W güç kaynagimi çalıştırdım fakat "dırıdır" diye bir ses geldi. Bende bir şey oldu diye hemen fişi çektim. Durumu fotoğraftaki gibi o beyaz şey daha önce var mi yok mu bilmiyorum ama tekrar deneyeyim mi? Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2022
Arkadaşlar 300W güç kaynagimi çalıştırdım fakat "dırıdır" diye bir ses geldi. Bende bir şey oldu diye hemen fişi çektim. Durumu fotoğraftaki gibi o beyaz şey daha önce var mi yok mu bilmiyorum ama tekrar deneyeyim mi? Ne yapmalıyım?
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #2 Güç kaynağının markası nedir? O beyaz şey güç kaynağı üzerindeki bileşenleri yapıştırmak için kullanılan maddeye benziyor.
Güç kaynağının markası nedir? O beyaz şey güç kaynağı üzerindeki bileşenleri yapıştırmak için kullanılan maddeye benziyor.