O Omerclk Kilopat Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2017 #1 Şu an bilgisayarımda 240W güç kaynağı var. Ben bilgisayarıma internetten 300W veya 400W falan bir güç kaynağı alsam, taksam bir sorun olur mu? Ekran kartı almayı düşünüyorum. Bu yüzden almak istiyorum. Bir de fanından çok ses geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2017
Şu an bilgisayarımda 240W güç kaynağı var. Ben bilgisayarıma internetten 300W veya 400W falan bir güç kaynağı alsam, taksam bir sorun olur mu? Ekran kartı almayı düşünüyorum. Bu yüzden almak istiyorum. Bir de fanından çok ses geliyor.
U Umutmeister Ziyaretçi 1 Nisan 2017 #2 Bağlantıları doğru yaptığınız sürece sorun olmaz. Artı 0 Eksi
Alperen4423 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 1.132 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul\Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2017 #3 Yok hocam bir sorun olmaz. Artı 0 Eksi
KS KS O Omerclk Kilopat Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2017 #4 Silinen üye dedi: Bağlantıları doğru yaptığınız sürece sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Alperen4423 dedi: Yok hocam bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Neyi nereye takacağımı nasıl anlarım? Söktüğümde fotoğraf çeksem, aynı şeyleri aynı yerlere taksam olur mu? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bağlantıları doğru yaptığınız sürece sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Alperen4423 dedi: Yok hocam bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Neyi nereye takacağımı nasıl anlarım? Söktüğümde fotoğraf çeksem, aynı şeyleri aynı yerlere taksam olur mu?
U Umutmeister Ziyaretçi 1 Nisan 2017 #5 Soketlerin üzerinde neye ait olduğu yazar, bu şekilde yapamayacaksanız istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Soketlerin üzerinde neye ait olduğu yazar, bu şekilde yapamayacaksanız istediğiniz gibi yapabilirsiniz.
KS KS O Omerclk Kilopat Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2017 #6 Silinen üye dedi: Soketlerin üzerinde neye ait olduğu yazar, bu şekilde yapamayacaksanız istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Alıcağım Ekran Kartında Power requirement300W [TBODY] [/TBODY] yaziyor sıkıntı cıkarırmı hic degismesem güc kaynagını Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Soketlerin üzerinde neye ait olduğu yazar, bu şekilde yapamayacaksanız istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Alıcağım Ekran Kartında Power requirement300W [TBODY] [/TBODY] yaziyor sıkıntı cıkarırmı hic degismesem güc kaynagını