HayaletAdam Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 562 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar güç kaynağını değiştirdim. Güç kaynağı değişiminden sonra dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Arkadaşlar güç kaynağını değiştirdim. Güç kaynağı değişiminden sonra dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #2 Montajı doğruysa kullanmaya devam edebilirsiniz. Farklı bir işlem yapmaya gerek yok.
HayaletAdam Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 562 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #3 Yener K. dedi: Montajı doğruysa kullanmaya devam edebilirsiniz. Farklı bir işlem yapmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Yener K. dedi: Montajı doğruysa kullanmaya devam edebilirsiniz. Farklı bir işlem yapmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
ProBurak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 1.276 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #4 Eski güç kaynağı modülerse ondan boşa çıkan kabloları yeni güç kaynağında kullanmayın kesinlikle, bilgisayar anında pert olur.
Eski güç kaynağı modülerse ondan boşa çıkan kabloları yeni güç kaynağında kullanmayın kesinlikle, bilgisayar anında pert olur.
HayaletAdam Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 562 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #5 ProBurak dedi: Eski güç kaynağı modülerse ondan boşa çıkan kabloları yeni güç kaynağında kullanmayın kesinlikle, bilgisayar anında pert olur. Genişletmek için tıkla... Boşa çıkan kablolar derken? Yanında gelen güç kablosunu kullanıyorum. Onun haricinde hiçbir kablo kullanmıyorum.
ProBurak dedi: Eski güç kaynağı modülerse ondan boşa çıkan kabloları yeni güç kaynağında kullanmayın kesinlikle, bilgisayar anında pert olur. Genişletmek için tıkla... Boşa çıkan kablolar derken? Yanında gelen güç kablosunu kullanıyorum. Onun haricinde hiçbir kablo kullanmıyorum.
ProBurak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 1.276 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #6 HayaletAdam dedi: Boşa çıkan kablolar derken? Yanında gelen güç kablosunu kullanıyorum. Onun haricinde hiçbir kablo kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sata güç kablosu, ekran kartı güç kablosu gibi kablolardan bahsediyorum.
HayaletAdam dedi: Boşa çıkan kablolar derken? Yanında gelen güç kablosunu kullanıyorum. Onun haricinde hiçbir kablo kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sata güç kablosu, ekran kartı güç kablosu gibi kablolardan bahsediyorum.
AllyFeedon Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 2.434 Makaleler 4 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 GIGABYTE A320M S2H XPG Gammix D30 (2x8 16GB) Sapphire Rx 470 Nitro O.C Zalman ZM500-LXII Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #7 ProBurak dedi: Eski güç kaynağı modülerse ondan boşa çıkan kabloları yeni güç kaynağında kullanmayın kesinlikle, bilgisayar anında pert olur. Genişletmek için tıkla... Bilmediğimden soruyorum modüler kablolar her PSU ile uyumlu değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2021
ProBurak dedi: Eski güç kaynağı modülerse ondan boşa çıkan kabloları yeni güç kaynağında kullanmayın kesinlikle, bilgisayar anında pert olur. Genişletmek için tıkla... Bilmediğimden soruyorum modüler kablolar her PSU ile uyumlu değil mi?
ProBurak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 1.276 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #8 AllyFeedon dedi: Bilmediğimden soruyorum modüler kablolar her PSU ile uyumlu değil mi? Genişletmek için tıkla... Farklı model güç kaynakları arasında modüler kablolar uyumlu olmayabiliyor, risk etmemek lazım.
AllyFeedon dedi: Bilmediğimden soruyorum modüler kablolar her PSU ile uyumlu değil mi? Genişletmek için tıkla... Farklı model güç kaynakları arasında modüler kablolar uyumlu olmayabiliyor, risk etmemek lazım.