Güç kaynağı değiştirilmeli mi?

pnouma07

Centipat
Daha fazla  
RAM
8x2 3200Mhz
İşlemci
Ryzen 5600
Ben yaklaşık 7 ay önce hazır sistem aldım. Kasam Everest mega V2 mesh panel modeli ve içinde kendi güç kaynağı ile geliyor. Fakat ben oyunlarda 165 Hz üzerine çıktığımda güç kaynağından cızırtı sesi geliyor. Bir şey olacak diye korkuyorum değiştirmek istiyorum. Fakat çıkıp çıkmadığını da bilmiyorum. RX6600 ve Ryzen 5600 kullanıyorum. Önerebileceğiniz uygun güvenilir bir güç kaynağı varsa yardımcı olur musunuz?

Coil Whine'dır büyük ihtimal. Ses harici sorun çıkarmaz. FPS sabitlersen düşer ses.

Coil Whine'dır büyük ihtimal. Ses harici sorun çıkarmaz. FPS sabitlersen düşer ses.

Bilgi için teşekkür ederim böyle bir şey bilmiyordum hep güç kaynağında sanıyordum sorunu değiştirme me gerek kalmadı

Bilgi için teşekkür ederim böyle bir şey bilmiyordum hep güç kaynağında sanıyordum sorunu değiştirme me gerek kalmadı.

Bütçen varsa değiştir o markaya sistem emanet edilmez, bütçen yoksa en azından Tunçmatik marka akım korumalı priz al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…