humasettinozlecik Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 2.031 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer elazığ 10 Eylül 2018 #1 Everest güç kaynağım vardı. Kullanmayacağım bari içindeki fanı alayım dedim. Söktüm fakat 2 pinli bağlantı şekli var. Bunun dönüştürücüsü satılır mı? Bal peteği dedikleri metal de var önünde çok hoşuma gitti. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2018
Everest güç kaynağım vardı. Kullanmayacağım bari içindeki fanı alayım dedim. Söktüm fakat 2 pinli bağlantı şekli var. Bunun dönüştürücüsü satılır mı? Bal peteği dedikleri metal de var önünde çok hoşuma gitti.
berk1937 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 2.376 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Super Mario World 10 Eylül 2018 #2 Anakart üzerinde böyle bağlantı pinleri var oralara takacaksınız.
Kazuhira Miller Kilopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 820 Çözümler 1 Yer Mother Base Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2018 #3 Anakartında yer varsa direk 2 pinli olarak ta çalıştırabilirsin. Eğer yoksa Akasa 4Pin Molex - 3Pin Fan Bağlantı Kablosu Dönüştürücü/Çoğaltıcı (AK-CB001) böyle bir dönüştürücü almak zorundasın. Teknoloji mağazalarında bunun tekli modelleri eşantiyon olarak bulunuyor. Varsa çalışanlardan isteyebilirsin.
Anakartında yer varsa direk 2 pinli olarak ta çalıştırabilirsin. Eğer yoksa Akasa 4Pin Molex - 3Pin Fan Bağlantı Kablosu Dönüştürücü/Çoğaltıcı (AK-CB001) böyle bir dönüştürücü almak zorundasın. Teknoloji mağazalarında bunun tekli modelleri eşantiyon olarak bulunuyor. Varsa çalışanlardan isteyebilirsin.