IRamazanI Picopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 149 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #1 Merhaba. Uzun süredir güç kaynağının fanını temizlemiyordum. Çıkardığımda toz kalıbı tutmuştu. Neyse, temizledim. Yerine koydum. Fan gerektiğinden fazla ses çıkartıyor. Nedeni ne olabilir? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2021
Merhaba. Uzun süredir güç kaynağının fanını temizlemiyordum. Çıkardığımda toz kalıbı tutmuştu. Neyse, temizledim. Yerine koydum. Fan gerektiğinden fazla ses çıkartıyor. Nedeni ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.613 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #2 Kalibrasyon sorunu olmuştur ya da yağ sürmen lazım Fan'a YouTube'da videolar var bakabilirsin oraya.
The Towande Kilopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 2.389 Makaleler 1 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #3 Gevşek takılmış ya da olması gereken pozisyondan biraz kaymış olabilir. Takarken iyice sağlam ve doğru olduğunu kontrol etmiş miydiniz?
Gevşek takılmış ya da olması gereken pozisyondan biraz kaymış olabilir. Takarken iyice sağlam ve doğru olduğunu kontrol etmiş miydiniz?