R RagıpDemiratan Centipat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #1 Sorum başlıktaki gibi. SS ektedir arkadaşlar. Dosya Ekleri ramb.png 49,5 KB · Görüntüleme: 60
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 15 Eylül 2022 #2 RagıpDemiratan dedi: Sorum başlıktaki gibi. SS ektedir arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Ses kartı, video yakalama kartı vb. girebilirsiniz varsa.
RagıpDemiratan dedi: Sorum başlıktaki gibi. SS ektedir arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Ses kartı, video yakalama kartı vb. girebilirsiniz varsa.
İnssomnia Hectopat Katılım 3 Mart 2017 Mesajlar 994 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #3 Ses kartı, Ethernet kartı filan varsa ek olarak PC ye takılı orada isimleri yazar zaten, daha stabil bir sonuç için seçmen lazım.
Ses kartı, Ethernet kartı filan varsa ek olarak PC ye takılı orada isimleri yazar zaten, daha stabil bir sonuç için seçmen lazım.
R RagıpDemiratan Centipat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #4 hasuna dedi: Ses kartı, video yakalama kartı vb. girebilirsiniz varsa. Genişletmek için tıkla... İnssomnia dedi: Ses kartı, Ethernet kartı filan varsa ek olarak PC ye takılı orada isimleri yazar zaten, daha stabil bir sonuç için seçmen lazım. Genişletmek için tıkla... Bu kartlardan var mı yok mu veya yuvalarda ne var bilmiyorum arkadaşlar. Nasıl öğrenebilirim? Teşekkürler.
hasuna dedi: Ses kartı, video yakalama kartı vb. girebilirsiniz varsa. Genişletmek için tıkla... İnssomnia dedi: Ses kartı, Ethernet kartı filan varsa ek olarak PC ye takılı orada isimleri yazar zaten, daha stabil bir sonuç için seçmen lazım. Genişletmek için tıkla... Bu kartlardan var mı yok mu veya yuvalarda ne var bilmiyorum arkadaşlar. Nasıl öğrenebilirim? Teşekkürler.
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 15 Eylül 2022 #5 RagıpDemiratan dedi: Bu kartlardan var mı yok mu veya PCI yuvalarında ne var bilmiyorum arkadaşlar. Nasıl öğrenebilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kasa kapağını açıp bakın hocam direkt anlarsınız.
RagıpDemiratan dedi: Bu kartlardan var mı yok mu veya PCI yuvalarında ne var bilmiyorum arkadaşlar. Nasıl öğrenebilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kasa kapağını açıp bakın hocam direkt anlarsınız.
aksiyonel Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 1.339 Çözümler 6 Yer İstanbul 15 Eylül 2022 #6 Intel Core i5-12400F AMD Radeon RX 6700 XT - PSU Calculator - Build Q6u1lp Intel Core i5-12400F AMD Radeon RX 6700 XT - Power Supply Calculator Build Q6u1lp outervision.com Ben de doldurdum. 502 W yeteceğini belirtti fakat RM850 850W Gold kullanıyorum. PSU riske atmamanız gereken son yer.
Intel Core i5-12400F AMD Radeon RX 6700 XT - PSU Calculator - Build Q6u1lp Intel Core i5-12400F AMD Radeon RX 6700 XT - Power Supply Calculator Build Q6u1lp outervision.com Ben de doldurdum. 502 W yeteceğini belirtti fakat RM850 850W Gold kullanıyorum. PSU riske atmamanız gereken son yer.
R RagıpDemiratan Centipat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #7 aksiyonel dedi: Intel Core i5-12400F AMD Radeon RX 6700 XT - PSU Calculator - Build Q6u1lp Intel Core i5-12400F AMD Radeon RX 6700 XT - Power Supply Calculator Build Q6u1lp outervision.com Ben de doldurdum. 502 W yeteceğini belirtti fakat RM850 850W Gold kullanıyorum. PSU riske atmamanız gereken son yer. Genişletmek için tıkla... Olmamasına rağmen mi doldurdunuz yani hocam? Ayrıca şunların ne olduğunu biliyor musunuz? Dosya Ekleri hhhh.png 19,2 KB · Görüntüleme: 34 hhhw.png 16,4 KB · Görüntüleme: 31
aksiyonel dedi: Intel Core i5-12400F AMD Radeon RX 6700 XT - PSU Calculator - Build Q6u1lp Intel Core i5-12400F AMD Radeon RX 6700 XT - Power Supply Calculator Build Q6u1lp outervision.com Ben de doldurdum. 502 W yeteceğini belirtti fakat RM850 850W Gold kullanıyorum. PSU riske atmamanız gereken son yer. Genişletmek için tıkla... Olmamasına rağmen mi doldurdunuz yani hocam? Ayrıca şunların ne olduğunu biliyor musunuz?
aksiyonel Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 1.339 Çözümler 6 Yer İstanbul 15 Eylül 2022 #8 RagıpDemiratan dedi: Olmamasına rağmen mi doldurdunuz yani hocam? Ayrıca şunların ne olduğunu biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... TV alıcısı bağlantısı varsa işaretleyebilirsiniz. Diğeri de SAS port desteği masasüstü sistemlerde olmaz zaten.
RagıpDemiratan dedi: Olmamasına rağmen mi doldurdunuz yani hocam? Ayrıca şunların ne olduğunu biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... TV alıcısı bağlantısı varsa işaretleyebilirsiniz. Diğeri de SAS port desteği masasüstü sistemlerde olmaz zaten.
R RagıpDemiratan Centipat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #9 aksiyonel dedi: TV alıcısı bağlantısı varsa işaretleyebilirsiniz. Diğeri de SAS port desteği masasüstü sistemlerde olmaz zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam, işaretlemeyi unutmuşum, ilk SSteki TV tuner bilmemne ile 2. SSteki işaretlediğim TV tuner aynı şey mi? Teşekkürler.
aksiyonel dedi: TV alıcısı bağlantısı varsa işaretleyebilirsiniz. Diğeri de SAS port desteği masasüstü sistemlerde olmaz zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam, işaretlemeyi unutmuşum, ilk SSteki TV tuner bilmemne ile 2. SSteki işaretlediğim TV tuner aynı şey mi? Teşekkürler.
aksiyonel Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 1.339 Çözümler 6 Yer İstanbul 15 Eylül 2022 #10 İlkini standart sound cart işaretleyip bırakabilirsin. Birkaç Watt'dan bir şey olmaz.