RagıpDemiratan
Centipat
Daha fazla
Sorum başlıktaki gibi. SS ektedir arkadaşlar.
Ses kartı, video yakalama kartı vb. girebilirsiniz varsa.
Bu kartlardan var mı yok mu veya yuvalarda ne var bilmiyorum arkadaşlar. Nasıl öğrenebilirim? Teşekkürler.Ses kartı, Ethernet kartı filan varsa ek olarak PC ye takılı orada isimleri yazar zaten, daha stabil bir sonuç için seçmen lazım.
Bu kartlardan var mı yok mu veya PCI yuvalarında ne var bilmiyorum arkadaşlar. Nasıl öğrenebilirim? Teşekkürler.
Olmamasına rağmen mi doldurdunuz yani hocam? Ayrıca şunların ne olduğunu biliyor musunuz?Ben de doldurdum. 502 W yeteceğini belirtti fakat RM850 850W Gold kullanıyorum. PSU riske atmamanız gereken son yer.Intel Core i5-12400F AMD Radeon RX 6700 XT - PSU Calculator - Build Q6u1lp
Intel Core i5-12400F AMD Radeon RX 6700 XT - Power Supply Calculator Build Q6u1lpoutervision.com
Olmamasına rağmen mi doldurdunuz yani hocam? Ayrıca şunların ne olduğunu biliyor musunuz?
Hocam, işaretlemeyi unutmuşum, ilk SSteki TV tuner bilmemne ile 2. SSteki işaretlediğim TV tuner aynı şey mi? Teşekkürler.TV alıcısı bağlantısı varsa işaretleyebilirsiniz. Diğeri de SAS port desteği masasüstü sistemlerde olmaz zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.