Kadirxds Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 918 Çözümler 6 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #11 berat3636 dedi: Hız ayarı yerini göremedim? Ayrıca çok pahalı. PSU'ya bağlarsam bir şey olur mu? Bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Hız ayarı yeri BIOS da ayrıca bundan ucuzu bu kalite de zor. PSU ya bağlasan fanlar tam devir döner 1 senede çöp olur, tabi sesini sen düşün.
berat3636 dedi: Hız ayarı yerini göremedim? Ayrıca çok pahalı. PSU'ya bağlarsam bir şey olur mu? Bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Hız ayarı yeri BIOS da ayrıca bundan ucuzu bu kalite de zor. PSU ya bağlasan fanlar tam devir döner 1 senede çöp olur, tabi sesini sen düşün.
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.926 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2021 #12 Kadirxds dedi: Hız ayarı yeri BIOS da ayrıca bundan ucuzu bu kalite de zor. Genişletmek için tıkla... Çoklayıcısız 4'ünü takabiliyorum. Adamlar kendileri 4 fanı birbirine bağlamış tek çıkış yapmışlar. Direkt anakart a bağlasam olmaz mı?
Kadirxds dedi: Hız ayarı yeri BIOS da ayrıca bundan ucuzu bu kalite de zor. Genişletmek için tıkla... Çoklayıcısız 4'ünü takabiliyorum. Adamlar kendileri 4 fanı birbirine bağlamış tek çıkış yapmışlar. Direkt anakart a bağlasam olmaz mı?
Kadirxds Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 918 Çözümler 6 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #13 berat3636 dedi: Çoklayıcısız 4'ünü takabiliyorum. Adamlar kendileri 4 fanı birbirine bağlamış tek çıkış yapmışlar. Direkt anakart a bağlasam olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olur direk System fan kısmına tak dene.
berat3636 dedi: Çoklayıcısız 4'ünü takabiliyorum. Adamlar kendileri 4 fanı birbirine bağlamış tek çıkış yapmışlar. Direkt anakart a bağlasam olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olur direk System fan kısmına tak dene.
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.926 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2021 #14 Kadirxds dedi: Olur direk System fan kısmına tak dene. Genişletmek için tıkla... Dene derken? Beni deneme tahtası yapmıyorsunuz değil mi hocam? Bir şey olur mu?
Kadirxds dedi: Olur direk System fan kısmına tak dene. Genişletmek için tıkla... Dene derken? Beni deneme tahtası yapmıyorsunuz değil mi hocam? Bir şey olur mu?
Kadirxds Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 918 Çözümler 6 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #15 berat3636 dedi: Dene derken? Beni deneme tahtası yapmıyorsunuz değil mi hocam? Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne olacak adam neden bağlamış o zaman 4 fanı 1 sokete sen çoklayıcı alma diye yapmış.
berat3636 dedi: Dene derken? Beni deneme tahtası yapmıyorsunuz değil mi hocam? Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne olacak adam neden bağlamış o zaman 4 fanı 1 sokete sen çoklayıcı alma diye yapmış.
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.926 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2021 #16 Kadirxds dedi: Ne olacak adam neden bağlamış o zaman 4 fanı 1 sokete sen çoklayıcı alma diye yapmış. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey daha sormak istiyorum. Bu 4+4 pin işlemci güç kablosunu takacağım da acaba yerleri fark eder mi? Yönleri değil yerleri. Fark eder mi? Bir uyarı bir işaret göremedim. Kablolar yetişmiyor anakarta? Son düzenleme: 24 Aralık 2021
Kadirxds dedi: Ne olacak adam neden bağlamış o zaman 4 fanı 1 sokete sen çoklayıcı alma diye yapmış. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey daha sormak istiyorum. Bu 4+4 pin işlemci güç kablosunu takacağım da acaba yerleri fark eder mi? Yönleri değil yerleri. Fark eder mi? Bir uyarı bir işaret göremedim. Kablolar yetişmiyor anakarta?