Its only my echo
Kilopat
2 tane rgb 3 tane fan kablosu var. Arkadaki fanı sys fana taktım. 2 tane fan kablosu kalıyor.Kasanın fanlarının güç ve RGB bağlantısını doğru yaptığınıza emin olun.
2 tane rgb 3 tane fan kablosu var. Arkadaki fanı sys fana taktım. 2 tane fan kablosu kalıyor.Kasanın fanlarının güç ve RGB bağlantısını doğru yaptığınıza emin olun.
RGB'leri controller'a fan kablolarını ise kalan sys_fan çıkışlarına bağlayın. Fazladan fan çıkışı yok ise çoklayıcılar var onları kullanabilirsiniz2 tane rgb 3 tane fan kablosu var. Arkadaki fanı sys fana taktım. 2 tane fan kablosu kalıyor.
İade talebi oluşturdum inşallah alırlar. Madem çoklayıcı gerekiyo niye kutunun içine koymuyorlar.RGB'leri controller'a fan kablolarını ise kalan sys_fan çıkışlarına bağlayın. Fazladan fan çıkışı yok ise çoklayıcılar var onları kullanabilirsiniz
Olmak zorunda değil çoklayıcı. Her modelde bulunmaz. İhtiyac halinde siz alırsınız.İade talebi oluşturdum inşallah alırlar. Madem çoklayıcı gerekiyo niye kutunun içine koymuyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.