Its only my echo Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 974 Çözümler 3 24 Ağustos 2020 #11 ViooYa dedi: Kasanın fanlarının güç ve RGB bağlantısını doğru yaptığınıza emin olun. Genişletmek için tıkla... 2 tane rgb 3 tane fan kablosu var. Arkadaki fanı sys fana taktım. 2 tane fan kablosu kalıyor.
ViooYa dedi: Kasanın fanlarının güç ve RGB bağlantısını doğru yaptığınıza emin olun. Genişletmek için tıkla... 2 tane rgb 3 tane fan kablosu var. Arkadaki fanı sys fana taktım. 2 tane fan kablosu kalıyor.
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 24 Ağustos 2020 #12 Its only my echo dedi: 2 tane rgb 3 tane fan kablosu var. Arkadaki fanı sys fana taktım. 2 tane fan kablosu kalıyor. Genişletmek için tıkla... RGB'leri controller'a fan kablolarını ise kalan sys_fan çıkışlarına bağlayın. Fazladan fan çıkışı yok ise çoklayıcılar var onları kullanabilirsiniz
Its only my echo dedi: 2 tane rgb 3 tane fan kablosu var. Arkadaki fanı sys fana taktım. 2 tane fan kablosu kalıyor. Genişletmek için tıkla... RGB'leri controller'a fan kablolarını ise kalan sys_fan çıkışlarına bağlayın. Fazladan fan çıkışı yok ise çoklayıcılar var onları kullanabilirsiniz
Its only my echo Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 974 Çözümler 3 24 Ağustos 2020 #13 ViooYa dedi: RGB'leri controller'a fan kablolarını ise kalan sys_fan çıkışlarına bağlayın. Fazladan fan çıkışı yok ise çoklayıcılar var onları kullanabilirsiniz Genişletmek için tıkla... İade talebi oluşturdum inşallah alırlar. Madem çoklayıcı gerekiyo niye kutunun içine koymuyorlar.
ViooYa dedi: RGB'leri controller'a fan kablolarını ise kalan sys_fan çıkışlarına bağlayın. Fazladan fan çıkışı yok ise çoklayıcılar var onları kullanabilirsiniz Genişletmek için tıkla... İade talebi oluşturdum inşallah alırlar. Madem çoklayıcı gerekiyo niye kutunun içine koymuyorlar.
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 24 Ağustos 2020 #14 Its only my echo dedi: İade talebi oluşturdum inşallah alırlar. Madem çoklayıcı gerekiyo niye kutunun içine koymuyorlar. Genişletmek için tıkla... Olmak zorunda değil çoklayıcı. Her modelde bulunmaz. İhtiyac halinde siz alırsınız.
Its only my echo dedi: İade talebi oluşturdum inşallah alırlar. Madem çoklayıcı gerekiyo niye kutunun içine koymuyorlar. Genişletmek için tıkla... Olmak zorunda değil çoklayıcı. Her modelde bulunmaz. İhtiyac halinde siz alırsınız.