Çözüldü Güç kaynağı kablolarını eksik takarsam elektronik bir sorun olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kerim0

Hectopat
Merhabalar hocalarım konuma hoş geldiniz.
Başlıkta da bahsettiğim gibi diyelim ki birkaç kabloyu takmayı unuttuk herhangi bir parça bozulur mu? (buna kasadan anakarta takılan kablolarda dahil)
Şu an hepsini taktığımı düşünüyorum ancak emin değilim.
Hepiniz okuduğunuz için çok teşekkürler iyi günler hocalarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sistem nedir? Çalışıyorsa sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Gerekli olan yerlerin takılması gerekir. Her kablo takılacak diye bir şey yok.
Bi sorun olmaz diyen arkadaşlara hayretle bakıyorum böyle postlarda. Bi sorun olmazsa o kadar araştırmasını yapmış ürünü geliştirmiş adamlar neden FAZLADAN kablo ve slot üretiyorlar acaba???
Zaten bütün kabloları yerli yerine bağladığında fazladan SATA güç bağlantısı artacaktır veya kullanılmazsa Molex artacaktır o kadar, belki kullanılmayan bir kaç şey de artabilir. Güçle ilgili gerekli kabloları eksik takarsak bozulur mu diye sormuş arkadaş, hayır bozulmaz ama PC açılmayabilir tabii ki güçle alakalı olan her şey düzgün takılmalı ama kablo artabilir, normaldir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…