Güç kaynağı kaç watt?

Hocam kısaca ekran kartının güç ve işlemcinin güç kabloları 12 volt kanalından güç alıyor.
Zaten TDP değerlerinin en yüksek olduğu parça bunlar bu yüzden bu dikkate alınıyor.

Hocam peki bu PSU ile TDP'si 190 watt olan ekran karti ve TDP'si 95 watt olan işlemcimi besleyebilir miyim kaba hesap yapinca besleniyor aslinda ama 6 pin girisi var bu PSU'nun ve benim kart 8+6 pin istedigi icin cogaltici kullanirsam cok mu yuk biner gucunude kisitlayacagim ekran kartini cok yuk binmesin diye yangin falan cikmaz değil mi?

Hocam en mantıklısı yeni PSU almak çoğaltıcı tavsiye etmiyorum sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Hocam en mantıklısı yeni PSU almak çoğaltıcı tavsiye etmiyorum sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kisa sureli kullanmam lazim hocam en azindan 1 ay kadar gotururse yeni PSU alacagim zaten ekran kartinin gucunu olabildigince dusukte kullanacagim %60 falan.

Kisa sureli kullanmam lazim hocam en azindan 1 ay kadar gotururse yeni PSU alacagim zaten ekran kartinin gucunu olabildigince dusukte kullanacagim %60 falan.

Hocam ben yeni PSU almadan önce 175 TDP + 65 TDP ekran kartı ve işlemci kullandım 500 wattlık PSU ile 470 watt civarıydı 12 volt kanalı, çok da fena bir PSU değildi ona rağmen aşırı fazla fan çalıştırıyordu düşük güçte kullanmama rağmen o yüzden tavsiye etmiyorum.

Hocam o zaman şey yapabilirim ekran karti gelince testlerini yaparim daha sonrasinda ekran kartini sokup bir sure bekletirim yeni PSU alinca kullanirim. Zaten kisa vadeli cozum lazim 1 aya kadar PSU alabilirim.

Hocam bir de PSU olarak ne onerirsiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…