E Enes Norman Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #1 Yeni aldığım bilgisayarımda son birkaç gündür güç kaynağının tuşu kapalıyken bazen kulaklığımın RGB ışıklarının saniyelik yanıp söndüğünü gördüm. Sorun nedir? Yardımcı olabilir misiniz?
Yeni aldığım bilgisayarımda son birkaç gündür güç kaynağının tuşu kapalıyken bazen kulaklığımın RGB ışıklarının saniyelik yanıp söndüğünü gördüm. Sorun nedir? Yardımcı olabilir misiniz?
R RAMB0 Hectopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 355 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #2 Benim de anakartımın ışıkları yanıyordu. BIOS ayarlarında ERP'yi S5 yaptım. Artık bilgisayarı kapattığımda sistem tüm gücü kesiyor ve ışıklar sönüyor.
Benim de anakartımın ışıkları yanıyordu. BIOS ayarlarında ERP'yi S5 yaptım. Artık bilgisayarı kapattığımda sistem tüm gücü kesiyor ve ışıklar sönüyor.
E Enes Norman Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #3 RAMB0 dedi: Benim de anakartımın ışıkları yanıyordu. BIOS ayarlarında ErP'yi S5 yaptım. Artık bilgisayarı kapattığımda sistem tüm gücü kesiyor ve ışıklar sönüyor. Genişletmek için tıkla... Işıkların yanması problem değil kaçak güç gelmesi olabilir mi uzun süreçte bilgisayara zarar gelmesin.
RAMB0 dedi: Benim de anakartımın ışıkları yanıyordu. BIOS ayarlarında ErP'yi S5 yaptım. Artık bilgisayarı kapattığımda sistem tüm gücü kesiyor ve ışıklar sönüyor. Genişletmek için tıkla... Işıkların yanması problem değil kaçak güç gelmesi olabilir mi uzun süreçte bilgisayara zarar gelmesin.
R RAMB0 Hectopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 355 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #4 Enes Norman dedi: Işıkların yanması problem değil kaçak güç gelmesi olabilir mi uzun süreçte bilgisayara zarar gelmesin. Genişletmek için tıkla... Evet benim dediğim ışıklar sürekli yandığında işe yaradı. Yanıp sönme durumu daha büyük bir sorunu işaret ediyor olabilir.
Enes Norman dedi: Işıkların yanması problem değil kaçak güç gelmesi olabilir mi uzun süreçte bilgisayara zarar gelmesin. Genişletmek için tıkla... Evet benim dediğim ışıklar sürekli yandığında işe yaradı. Yanıp sönme durumu daha büyük bir sorunu işaret ediyor olabilir.