Güç kaynağı önerisi

Bütçe
1500-2500

Alphorium

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EVGA RTX 3060 TI
Adata Xpg 8gb Ddr4 3200mhz Gaming Soğutuculu Cl16 Bellek (2 TANE)
ASUS B450M K-II
AMD RYZEN 3600X 3.6 GHZ
RAM
Adata Xpg 8gb Ddr4 3200mhz Gaming Soğutuculu Cl16 Bellek x 2
İşlemci
AMD Ryzen R5 3600X 3.6GHz
Merhaba, öncelikle güç kaynağım bozuk en azından testler böyle gösteriyor ve bu da anakartıda bozdu yani volt sensörleri yanlış gösteriyor fakat PC boot oluyor 2-3 aydır böyle idare ediyordum fakat artık her oyunda mavi ekran yiyorum bu yüzden güç kaynağı alacağım. Bütçem 1500-2500 arası sistemim aşağıdaki gibi biraz araştırma yaptım fakat bir türlü karar veremedim.
GPU: EVGA RTX 3060 Ti 8 GB.
Ayrıca bir sorumda olacak tek güç kaynağı yeter diye düşündüm aldığımda kullansam eğer anakart bozuksa onu da bozar mı ona göre yeni anakartta almaya çalışacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, öncelikle güç kaynağım bozuk en azından testler böyle gösteriyor ve bu da anakartıda bozdu yani volt sensörleri yanlış gösteriyor fakat PC boot oluyor 2-3 aydır böyle idare ediyordum fakat artık her oyunda mavi ekran yiyorum bu yüzden güç kaynağı alacağım. Bütçem 1500-2500 arası sistemim aşağıdaki gibi biraz araştırma yaptım fakat bir türlü karar veremedim.
GPU: EVGA RTX 3060 Ti 8 GB.
Ayrıca bir sorumda olacak tek güç kaynağı yeter diye düşündüm aldığımda kullansam eğer anakart bozuksa onu da bozar mı ona göre yeni anakartta almaya çalışacağım.

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-nzxt-c750-bronze-pa-7b2bb-eu-750-w-fiyati,497907697.html bozuk PSU anakartı bozabilir ama bozuk anakart PSU'ya herhangi bir zarar vermez F/P olarak kaliteli bir ürün attım değerlendirebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı