Enermax MAXPRO III 700W 80+ Standart 120mm Fanlı Güç Kaynağı (EMP700W) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
MAXPRO III serisi 80 PLUS 230V EU sertifikasına sahiptir ve %50 yükte %85’e varan verimlilik sunarak çoğu ana akım yapı için enerji tasarrufu sağlayan bir çözümdür. 230Vac altında %50 yükte %85…www.gaming.gen.tr
Merhaba, elimde 400 watt idareten aldığım bir PSU var. 1050 Ti bilgisayarımda sorunsuz kullanıyordum fakat RX6600 Eagle model ekran kartı alacağım için PSU degiştirme konusunda kararsızım, ayrıca ileride R5 5600 işlemciye geçmemde olası. 400 watt yeterli olur mu? Olmazsa uygun fiyatlı bir PSU önerebilir misiniz?
Enermax markalı PSU iş görür mü? Açıkçası elimde ki marka adını sanını duymadığım merdiven altı bir PSU'ya benziyor.
Enermax iyi bir ureticidir ancak yukaridaki PSU'su iyi degil. @yusuf7878 daha net bilgi verebilir.
Ayrıca ekran kartının yanına PSU için 2000₺ bütçe ayırabildim. Ona göre başka öneriniz var mı?Enermax iyi bir ureticidir ancak yukaridaki PSU'su iyi degil. @yusuf7878 daha net bilgi verebilir.
Ayrıca ekran kartının yanına PSU için 2000₺ bütçe ayırabildim. Ona göre başka öneriniz var mı?
Corsair'e bütçe yoksa, al geç bunu.Merhaba, elimde 400 watt idareten aldığım bir PSU var. 1050 Ti bilgisayarımda sorunsuz kullanıyordum fakat RX6600 Eagle model ekran kartı alacağım için PSU degiştirme konusunda kararsızım, ayrıca ileride R5 5600 işlemciye geçmemde olası. 400 watt yeterli olur mu? Olmazsa uygun fiyatlı bir PSU önerebilir misiniz?